Oturdum ağlıyorum :’(

Teşekkürler 🙏 düşünmeniz yeter

Hepimiz bazen yanlız hissediyoruz. Bir dost arıyoruz. Çarşıya gitmeye yanıma arkadaş aramistim bir kere ,bulamamistim kendim gittim

Bazen de çok üzgünüm yanımda sarılıp dertlesecegim kimse yok

Sana önerim kim sana ne kadar değer veriyorsa o kadar değer ver ne eksik ne fazla
Kendin gez toz

İyice yalnız olmak cok kotu, bu konuda size katılıyorum.
Ama su açıdan bak, konsere gidecek kadar sosyalsın maddi olarak kimseye muhtac degılsın, kalabalık grupla gorusup biri ortamdan ayrıldığında arkasından konusmaya baslayan ıkıyuzlulere tahammül etmek zorunda degılsın. Sevincini Paylasmak yerine sırf basardın diye mutsuzluğunu kıskandığını saklayamayan insanın seni cok seviyorum demesine maruz kalmıyorsun. Senın o can dost dediklerin, cikarları bıttıgınde arkalarına bakmadan toz oluyorlar toz olmayanların henuz çıkarları bitmemistir. Kimse ıcın kendinden odun vermiyorsun, gitmek istemediğin yere sırf karsı taraf ıstıyor diye gitmiyorsun. Aslında herkesten cok ozgur ve huzurlu sun ama yalnızlıkta Allaha mahsus. Haklısın.

Yasadıgım sehırde tek basımayım ve bu yukarıda yazdıklarıma tahammül edemedıgım ıcın mumkun Mertebe uzak duruyorum insanlardan.

Seninle oturup gulerler canım balım derler, sen daha sandalyeden kalkıp ortamdan cıkmadan sandalyen sogumadan ne varsa ıclerınde tuttukları basarlar sallamaya. Bana neden yapmasınlar kı diye dusunup gorusmuyorum.

Git konserine keyfine bak. Yanında kimsenin olmaması seni eglencenden hobınden alıkoymasın.

Umarım kahve ıcebılecegın duzgun birilerine denk gelirsin

Kendime çok acıyorum bazen hele ki şu an çok yalnızım kendinden başla kimsesi olmayan yapayalnız biri:( bi kaç gündür konsere gitmek için bana eşlik edebilecek bir kişiyi bile bulamadım. Heryere tek gidiyorum buraya gitmeyeyim dedim haftasınu sevdiğim yazarın söyleyişi var kuzenime sen de gel dedim ( kuzen grubuna da yalvarıyorum kaç gündür benle konsere gelin diye ) hiç biri cevap vermedi en son biri arkadaşıma davetliyim yazmış .
taöam yalnızlığı seviyorum şikayetçi de değilim ama bu kadarı çok fazla. Can dostu arkadaşı , sırdaşı olanlara o kadar imreniyorum ki bulunmaz bir nimet benim için. Hep sorguluyorum kendimi ben arkadaş olunası bi insan değil miyim buna layık değil miyim diye? Herkes kadar benim de kusurlarım vardır ama Arkadaşı olan herkes kusursuz mu? Bir derdimi paylaşacak acıma mutluluğuma ortak olacak hiç kimsem yok . Bu zamana kadar hiçsevgilim olmadı hiç de gerekli hissetmedim ama dpst acısı hep içimde . Tam buldum derken yıllar önce önceki konularımda da bahsettiğim dost kazığı yedim . Hep güvendiğim inandığım kim varsa sırtımdan vurdu. Her yerde olduğu gibi arkadaşlıkta da beceriksizim:(
az önce gelen mesaj son damla oldu hıçkıra hıçkıra ağlıyorum şimdi. Bu dünyada benşm de nasibime düşen yapayalnız kalmakmış bir kız kardeşim bile yok sevgilim yok hiç kimsem yok. İş arkadaşların bile ilgisini çekti soruyordular hiç arkadaşın yok mu ziyaretine gelen. Oysa benim hayırlı olsun çiçeği gönderdiğim insanlar yoldan geçerken uğramaya bile layık görmediler beni. Ne yaptım ben niye olmadı niye olmuyor:KK42::KK42:
Ben varım ve çok ciddiyim 🥰

Canım bnm ya kıyamam sana üzülme bı ara bnde boyleydım. Hata bnde de varmis onu anladım. Daha sık telefonla aradım evlerıne gittim. Sonrs onlar bna geldı onlarda bıgun aramasam merak edıp aradılar dertleştik falan. Sende acaba sadece gezme amaclımı arıyıp cagrıyosun

Canım bnm ya kıyamam sana üzülme bı ara bnde boyleydım. Hata bnde de varmis onu anladım. Daha sık telefonla aradım evlerıne gittim. Sonrs onlar bna geldı onlarda bıgun aramasam merak edıp aradılar dertleştik falan. Sende acaba sadece gezme amaclımı arıyıp cagrıyosun
Ya aslında liseden beri görüştüğüm bi kaç arkadaşım vardı sonra farklı ünilerde okuduk . Bi kaç kez üst üste ben aradım irtibat kopmasın diye doğal olarak sonrasında insan karşı taraftan da bekliyor . Hal böyle olunca koptu ilişkim :/

Ben varım ve çok ciddiyim 🥰
Teşekkür ederim 🙏
İyice yalnız olmak cok kotu, bu konuda size katılıyorum.
Ama su açıdan bak, konsere gidecek kadar sosyalsın maddi olarak kimseye muhtac degılsın, kalabalık grupla gorusup biri ortamdan ayrıldığında arkasından konusmaya baslayan ıkıyuzlulere tahammül etmek zorunda degılsın. Sevincini Paylasmak yerine sırf basardın diye mutsuzluğunu kıskandığını saklayamayan insanın seni cok seviyorum demesine maruz kalmıyorsun. Senın o can dost dediklerin, cikarları bıttıgınde arkalarına bakmadan toz oluyorlar toz olmayanların henuz çıkarları bitmemistir. Kimse ıcın kendinden odun vermiyorsun, gitmek istemediğin yere sırf karsı taraf ıstıyor diye gitmiyorsun. Aslında herkesten cok ozgur ve huzurlu sun ama yalnızlıkta Allaha mahsus. Haklısın.

Yasadıgım sehırde tek basımayım ve bu yukarıda yazdıklarıma tahammül edemedıgım ıcın mumkun Mertebe uzak duruyorum insanlardan.

Seninle oturup gulerler canım balım derler, sen daha sandalyeden kalkıp ortamdan cıkmadan sandalyen sogumadan ne varsa ıclerınde tuttukları basarlar sallamaya. Bana neden yapmasınlar kı diye dusunup gorusmuyorum.

Git konserine keyfine bak. Yanında kimsenin olmaması seni eglencenden hobınden alıkoymasın.

Umarım kahve ıcebılecegın duzgun birilerine denk gelirsin
Heryere yalnız gitmekten sıkıldığım içn davet etmiştim . Ama haklısınız insan zor da olsa kendine yetmedi öğrenmeli

buradan arkadaş bulun, biz yıllar önce bekarken başlayıp çok samimi arkadaşlıklar kurmuştuk :dondurma: çoluk çocuk oldu hala görüştüklerim, dostum olanlar var ...

Ben de çok yalnızım. Artık sinemaya yalnız gitmekten, restoranlarda yalnız yemek yemekten sıkıldım. Nerelerde hata yapıyorum bilmiyorum. İstanbulda oturuyorum. Yazışabiliriz istersen.

Kullanıldığımı anladığım anda buz olurum tersim pistir .Benimde yok arkadaşım napalım salak mı olalım .
Günlere gitsem olur bisürü onu da kafam kaldırmıyor.
Kurs arkadaşlarım var sınırlı ve seviyeli iletişim .Kafa dağıtıp geliyorum .

buradan arkadaş bulun, biz yıllar önce bekarken başlayıp çok samimi arkadaşlıklar kurmuştuk :dondurma: çoluk çocuk oldu hala görüştüklerim, dostum olanlar var ...
Ben de çok yalnızım. Artık sinemaya yalnız gitmekten, restoranlarda yalnız yemek yemekten sıkıldım. Nerelerde hata yapıyorum bilmiyorum. İstanbulda oturuyorum. Yazışabiliriz istersen.
Aynı durumdan muzdaribim ama İstanbul’da değilim :/
Teşekkürler herkese :KK200: İyi geldiniz sağolun

Back
X