Eksik olduğunu düşündüğün yönleri geliştirmeyi denesene.
Yalnızlık o kadar enteresan bir şey ki şurdan bakkala giderken dahi birileriyle tanışabilirsin. Ama belki eksiğin yeni insan dır yani yeni birilerini göreceğin yerlere gitmezsen yeni birileriyle tanışamazsın.
Mesela o söyleşiye git rastgele yanındaki bi kızla yada kızlarla sohbet et yazar hakkında şunu okudunuz mu bunu vs gibi diyelim imza sırasında beklerken.
Yada konsere git yine yürürken dahi birine selam verip ya çok güzeldi dimi gibi sohbeti ilerletebilirsin.
Gibi gibi yeni ortamlarda çevrende yalnız takıldığını düşündüğün yada kafa bi insana benzettiğin kişilere selam verip konuşsan 1i değil 2si değil hadi en kötü 10. Da değil ama 11nci de o sohbet arkadaşlığa evrilir ya. Öyle bence. Ben her yere sevgilimle gittiğim için benim sosyalleşmemi engellediğini düşünüyorum muzdarip im bu konuda
Arkadaş bulma ihtimalin sürekli karşılaştığın kişilerle artar bu arada . Bi kursa vs kaydolsan her hafta her hafta gördüğün kişilerle mutlaka bi muhabbetin olur
İşte bu insanların hepsiyle bi sohbetin şuraya buraya gidecek durumun olur, ama arasından gerçek dost bulmak gerçekten şans işi

Bende de yok