- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Böyle bi Adamdan Ayrılıp kurtulduğum için, tamamen bittiği için çok mutluyum. Ama bu kadar aptal yerine konmuş olmayı yediremiyorum.. Bu kadar salak olmayı yediremiyorum kendime..Artık ayrılmışsınız zaten,ne yaptığının önemi var mı?Yoksa yaptıklarını değil ayrılmayı mı gurunuza yediremediniz,tam olarak anlamadım?
Böyle bi Adamdan Ayrılıp kurtulduğum için, tamamen gittiği iç.n çok mutluyum. Ama bu kadar aptal yerine konmuş olmayı yediremiyorum.. Bu kadar salak olmayı yediremiyorum kendime..
onunla iletişime geçmek mi ? ASLA..Öncelikle beddua edeceğinize şükredin kurtulmuşsunuz böyle bir adamdan
Bu körlüğünüz devam etseydi evlenseydiniz yada 4-5 yılınız daha gitseydi daha daha kötüydü
Zararın neresinden dönseniz kardır
Ağlayın üzülün acınızı yaşayın tüketin ama bu buhranla aramaya sormaya iletişime geçmeye iyi yada kötü anlamda çalışmayın
Sevgilinizmiş ortada kalmış bir çocuk laf anlatılacak akrabalar paylaşılacak mallar yok. Yani şanslısınki bunu içinde kendin çözeceksin
Ayrılıkta bir matematik işi süreçleri var. Inkar dönemi anlama dönemi öfke dönemi kabulleniş dönemi vb. Allah a havale et ve zamana bırak. Ettiğini bulur merak etme
Karşındakine güvenmek kusur değil kendini suçlama bunlardan ders çıkar
Araştırmıyorum ki... Aklıma hiç bi şey yokken ortada böyle ufak tefek ayrıntılar geliveriyor..Aman bedduaya ne gerek var ..
Kurtulmuşsun şükür boşver araştırıp kendını üzme..
Ben ne kadar aptal bi kızmışım. Ne kadar salak mışım ben. Allahım ben ne kadar kör müşüm.
Allah bu adamın bin türlü belasını versin...
Kızlar uyandığımdan beri kafama bi şeyler, ufak ayrıntılar dank ediyor.
Biraz önce instagram beğenileriyle ilgili bi şey dank etti...
Beğenilen fotoğraflara girdiğimizde gözüken tarih bizim fotoğrafı beğendiğimiz tarih değilmiş... Fotoğrafın konduğu tarihmiş.
Eski sevgili demek istemiyorum eskiden tanıdığım şer...sizin hesabına girip bakmıştım bi keresinde. Tuhaf hesapların açık saçık fotoğraflarını beğendiğini görmüştüm. Ama baktım bizim birlikte olmaya başladığımız tarihten önce.
Benden önceymiş deyip geçtim.
Meğerse çatır çatır ben hayatındayken yapıyormuş...
Bu ayrıntıları farkettikçe hatırladıkça durup dururken aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Ayrılalı 2 hafta oldu. Daha doğrusu ciddi anlamda tamamen biteli diyelim. İlk kez böyle ağlıyorum o günden beri. Bu kadar salak olmayı yediremiyorum kendime... Aptallığıma bu kadar kör oluşuma bu şer....sizle onca Zaman geçirişime ona onca Zaman kanışıma ağlıyorum...
Çok ama çok kötü hissediyorum..
Allah belasını versin !!! Yüzü hiç gülmesin inşallah... Hakkım haram zehir zıkkım olsun...
Sanırım haklısın kara..Beddua etmeyin bence. Kurtulduğunuza şükredin. Siz aptal falan değilsiniz.O şahıs sizin güveninizi suistimal eden bir adam. Lütfen kendinize kızmayın. Bunun sizinle alakası yok. Adamın kafa yapısıyla alakası var.
Zaten sanırım daha fazla yorulmaya değmez..Beddua etme !! Allaha havale et
Mesaj at yada ara soyle suratina ben olsam son icimde kalani soylerdim boyle birine. Yoksa oturur anca kendime uzulurum.Böyle bi Adamdan Ayrılıp kurtulduğum için, tamamen bittiği için çok mutluyum. Ama bu kadar aptal yerine konmuş olmayı yediremiyorum.. Bu kadar salak olmayı yediremiyorum kendime..
boşver zararın neresinden dönsen kardırBen ne kadar aptal bi kızmışım. Ne kadar salak mışım ben. Allahım ben ne kadar kör müşüm.
Allah bu adamın bin türlü belasını versin...
Kızlar uyandığımdan beri kafama bi şeyler, ufak ayrıntılar dank ediyor.
Biraz önce instagram beğenileriyle ilgili bi şey dank etti...
Beğenilen fotoğraflara girdiğimizde gözüken tarih bizim fotoğrafı beğendiğimiz tarih değilmiş... Fotoğrafın konduğu tarihmiş.
Eski sevgili demek istemiyorum eskiden tanıdığım şer...sizin hesabına girip bakmıştım bi keresinde. Tuhaf hesapların açık saçık fotoğraflarını beğendiğini görmüştüm. Ama baktım bizim birlikte olmaya başladığımız tarihten önce.
Benden önceymiş deyip geçtim.
Meğerse çatır çatır ben hayatındayken yapıyormuş...
Bu ayrıntıları farkettikçe hatırladıkça durup dururken aklıma geldikçe çok kötü oluyorum. Ayrılalı 2 hafta oldu. Daha doğrusu ciddi anlamda tamamen biteli diyelim. İlk kez böyle ağlıyorum o günden beri. Bu kadar salak olmayı yediremiyorum kendime... Aptallığıma bu kadar kör oluşuma bu şer....sizle onca Zaman geçirişime ona onca Zaman kanışıma ağlıyorum...
Çok ama çok kötü hissediyorum..
Allah belasını versin !!! Yüzü hiç gülmesin inşallah... Hakkım haram zehir zıkkım olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?