Oturdum sinirden ağlıyorum

Başınız sağ olsun :KK43:
Görüyorum bazen böyle yorumlar, gerçekten insanı derinden etkileyen mevzular bunlar. Çok can acıtıcı. Gittiği yerde mutludur ama şimdi, günahsız dilsiz yavrular bunlar hep. 😔 Ona çok güzel arkadaşlık yapmış olduğunuza eminim. Hayatını mutlu sıcak evinde yaşamıştır sayenizde 🌺💘
Çok çok sağolun, var olun🙏 içime su serptiniz🙏 minnoşlarınızla uzun, upuzun, çok sağlıklı günler dilerim:KK200:

Ağlattın beni , bir kedim var onun için hasta olmuslugum var onu kaybetmekten korkup 🥺 9 yaşında bugün doğum günü yaşlanmasını kaldıramıyorum hüzün geliyor içime
Kıyamam size:( nolur üzülmeyin; hele şimdi… bebeğiniz olacak sanırım, sağlıkla doğsun bebeğiniz🙏 bebiş ve kediş ile harika, eğlenceli günler yaşayacaksınız yakında :KK200: Bunları düşünün şimdi ne güzel:nazar: doğum günüsüymüş bir de:) yerim onu:nazar: tüyü kadar, upuzun ve de çok çok sağlıklı günleri olsun minnoşun🙏 öpün benim için o tüylü göbüşünden:KK200: acımı paylaştınız; çok çok sağolun, var olun 🙏

Kıyamam size:KK43: nolur üzülmeyin; hele şimdi… bebeğiniz olacak sanırım, sağlıkla doğsun bebeğiniz🙏 bebiş ve kediş ile harika, eğlenceli günler yaşayacaksınız yakında :KK200: Bunları düşünün şimdi ne güzel:nazar: doğum günüsüymüş bir de:) yerim onu:nazar: tüyü kadar, upuzun ve de çok çok sağlıklı günleri olsun minnoşun🙏 öpün benim için o tüylü göbüşünden:KK200: acımı paylaştınız; çok çok sağolun, var olun 🙏
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️🙏🏻🙏🏻 😍

Gerçekten oturdum ağlıyorum şu an her şey üst üste geldi bugün az önce annem arayıp hiçbir şey olmamış gibi kuşun öldü dedi ve o benim için kuş değil evlattı nasıl ağladım hala ağlıyorum üstüne üstlük sabah bütüne girdiğim dersten bir daha çaktığımı öğrendim inanılmaz sinirlerim bozuk kendimi camdan atasım var bu arada öylesine içimi dökmek için yazdım
Kuşun için üzgünüm ama her canlı gibi onun da bir ömrü var. Sınav gelir geçer başka şeylere üzüldüğün için dolmussun.sicak bir duş al ve uyu ,ağlamak istiyorsa ağla boşalt içini.

Benimde kuşum öldü evladım gibiydi günlerce yas tuttum görenler benimle dalga geçti annemde benimle birlikte günlerce ağladı üç sene geçti hala konusuyoruz onu çok seviyoruz çünkü üzülmeyin yerine evinize döndüğünüzde yeni bir evlat alın biz öyle yaptık şuan bıcır bıcır oda tabiki ilk evladimizin yeri hala bambaska

Anneme bağırdım çağırdım sana bir hayvan emanet ettim bakamadın diye ki gerçekten umursamıyordu kaç kere üşütür dememe rağmen cereyanda bıraktı hayvanı sus siz üşümüyorsanız o da üşümez diyordu asla ilgilenmiyordu hayvanla hakkım haram olsun
sahiplendiğin hayvana bir zahmet sen bakacaksın
ben torun bile bakmam bırak ki kuş
hakkı helal değilmiş
oooooldu

Keşke ailenize bırakmasaydınız, kuşlar çok hassastır en ufak cereyanda hastalanırlar. Aileniz ilgisiz ve umursamaz olduğu için malesef belliymiş kuşa ne olacağı. Çok üzüldüm basın sağolsun.

sahiplendiğin hayvana bir zahmet sen bakacaksın
ben torun bile bakmam bırak ki kuş
hakkı helal değilmiş
oooooldu
Defol git ağzımı bozdurma benim okula gittim okumaya seninle münakaşa etmeyim tek kelime daha yazma görmek istemediğin yüzümü gösteririm acımam yoktur insanlara bil :)

Keşke ailenize bırakmasaydınız, kuşlar çok hassastır en ufak cereyanda hastalanırlar. Aileniz ilgisiz ve umursamaz olduğu için malesef belliymiş kuşa ne olacağı. Çok üzüldüm basın sağolsun.
Çok teşekkürler ama mecburdum bir hastalığı yoktu hayvanın bu arada

Çok teşekkürler ama mecburdum bir hastalığı yoktu hayvanın bu arada
İlgisizlikten de ölebilirler ama dediğiniz gibi cereyanda kalması bile yeter hastalanması için. Yakında zamanda bende kaybettim o yüzden sizi çok iyi anlıyorum

Başınız sağolsun. Acılarımızı bu şekilde öfkelenerek yaşayamayız. İki yıl önce kuşumuz elimde vefat etti. Çok zor bir andı. Suni teneffüs bile yaptık nefesi o kadarmış dahasını alamadı. Biz insanlarda öyle değil miyiz? Alacağımız nefes sayısı bittiği anda bazen bir hastalık, bazen bir kaza, bazen ise sebebi bile olmaksızın gitmiyor muyuz diğer dünyaya?
Eminim anneniz de bile isteye kötülük yapmamıştır. Elinden bir şey gelmiyor ama insanın da.

Back
X