P PLNLTF Nirvana Kayıtlı Üye 28 Nisan 2009 136 6 643 İstanbul 8 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi PLNLTF #1 Ider mobilya koltuk takımı kullanna arkadaşlar varmı ??? Kalitesiyle ilgili bilgi verirmisiniz şimdiden tesekkürler mobilyanın kasasını deri istiyorum sorun yaşarmıyım bununlada ilgili tecrübenize danışmak isterim çok sagolun arkadaşlar
Ider mobilya koltuk takımı kullanna arkadaşlar varmı ??? Kalitesiyle ilgili bilgi verirmisiniz şimdiden tesekkürler mobilyanın kasasını deri istiyorum sorun yaşarmıyım bununlada ilgili tecrübenize danışmak isterim çok sagolun arkadaşlar
trkn Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Nisan 2010 110 0 46 Diğer 8 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi PLNLTF #2 o markanın kalitesini bilmiyorum ama deri ürünlerde çok sorun yaşancağını sanmıyorum ben 2 yılıdr hiç sorun yaşamadım.
o markanın kalitesini bilmiyorum ama deri ürünlerde çok sorun yaşancağını sanmıyorum ben 2 yılıdr hiç sorun yaşamadım.
P PLNLTF Nirvana Kayıtlı Üye 28 Nisan 2009 136 6 643 İstanbul 9 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi PLNLTF #3 sagol arkadaşım insallah bende yasamam