• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oturma grubum :)

lazkizi34

sudem
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
6.143
9
106
İstanbul
Merhaba kknın güzel bayanları  7 eylülde düğünüm var Allah’ın izniyle eşyalarımı aldım oturma grubumu paylaşıyorum diğerlerinin resimlerini buldukça paylaşıcam. Allah herkese nasip etsin.:nazar:

$24042014041951.webp
$07042014090701.webp
$07042014090250.webp

Merhaba canım hatırladın mı beni;) Azminle hedefine ulaşmışsın tebrik ediyorum.. Bu arada ben çok beğendim, iyi günlerde kullanırsınız inşAllah..
Ayrıca hayırlı olsun , çok güzel bir gelin olacaksın. Mutluluklar dilerim...

lazkızım özledim çok..
düğüne kadar gelmişsiniz çok sevindim. :21:
uzun zamandır göremiyordum seni buralarda çok mutlu oldum.
nasılsın iyisin umarım? :34:

takıma bayıldım :nazar: çok keyifli bir tercih olmuş. vakiti gelince ağız tadıyla kullanın inş. :16::16::16:

Merhaba canım hatırladın mı beni;) Azminle hedefine ulaşmışsın tebrik ediyorum.. Bu arada ben çok beğendim, iyi günlerde kullanırsınız inşAllah..
Ayrıca hayırlı olsun , çok güzel bir gelin olacaksın. Mutluluklar dilerim...
hatırladım canımmm:16: sonunda hedefime ulaaştım :) teşekkür ederim. aminnnn canım çok teşekkür edesim inşallah:nazar:
lazkızım özledim çok..
düğüne kadar gelmişsiniz çok sevindim. :21:
uzun zamandır göremiyordum seni buralarda çok mutlu oldum.
nasılsın iyisin umarım? :34:
aşkımmmmmmmm bende seni özledimmmmmm uzun zamandır yoktum neler oldu nelerrrrr anlatırım :) çok iyiyim bu aralar maşallah sen nasılsın neler yapıyorsun?
çok hoşmuş güle güle oturursunuz inş:16:
çok teşekkür ederim:16:
fıstıkım evlenıyormusun ayyy çok sevındım harıka bır takım gule gule kullan sekerım
canımmmmmmm evet evleniyorummmm çok teşekkür ederimmmm:21::54:
takıma bayıldım :nazar: çok keyifli bir tercih olmuş. vakiti gelince ağız tadıyla kullanın inş. :16::16::16:
:) çok çok teşekkür ederim Amin inşallahh:nazar:

Back
X