Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma grubunda seçim yapamadım:(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

_asi

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
528
105
323
arkadaşlar benim düğünüm seneye ama eşyalarımızı şimdiden almayı düşünüyoruz devamlı salonda oturcagım için çok klasik olmycak.Yardımcı olursanız hangisi yada önerebilceğiniz bu tarz varsa sevinirim $main.webpEki Görüntüle 482390 $main.webpEki Görüntüle 482390

morun modeli güzel başka renk seçeneği var mı birde rahat mı ona da bakman lazım

ama temizliği rahat olur sil süpür tamam koca koca koltukları çekmek zorunda kalmazsın

morun modeli güzel başka renk seçeneği var mı birde rahat mı ona da bakman lazım

ama temizliği rahat olur sil süpür tamam koca koca koltukları çekmek zorunda kalmazsın

işte yeni çıkmış o tek renk başka rengi yok:( olsa keşke rahatlık olarak çok rahat

canım devamlı salonda oturacaksan kahverengi koltugun tarzı daha güzel bence ama rengi daha acık olmalı

canım devamlı salonda oturacaksan kahverengi koltugun tarzı daha güzel bence ama rengi daha acık olmalı

evet bende okadr koyu renk düşünmüyorum sütlü kahve gibi açık bi rengi var onun olursa onu tercih ederim.Devmlı orda oturulacak işte ama diğer model daha mı şık acaba die düşündüm klasiğin dışında ondan kararsız kaldım

evet bende okadr koyu renk düşünmüyorum sütlü kahve gibi açık bi rengi var onun olursa onu tercih ederim.Devmlı orda oturulacak işte ama diğer model daha mı şık acaba die düşündüm klasiğin dışında ondan kararsız kaldım

canım bence kahverengi daha şık duruyor tabi tercih senin

öncelıkle sımdıden kolay gelsın ve hayırlı olsun :)

Ben mor olanı begendim fakat mor olanın ayak kısımları cok kullanıssız hem salon hem oturma odası bir olacagını söylemıssın dolayısıyla coluk cocuk gelır bız büyükler bıle o ayak kısmına takılır veya muhakkak carparız demir oldugu ıcın kullanıslı degıl...Kahverenginin modelini cok begendim konforluda hem salon hem oturma odasına uyacak tarzda bır mobilya zaten muhakkak koyu renk tercıh etmelısın ama cokta koyu olup ıcınızı karartmasın beyazdan....vs uzak durun çünkü sonucta tek oda olacakmış...Kahverenginin daha acık rengı olursa bence mükemmel olur sütlü kahve tonunda olursa mesela daha hoş olur...o yüzden ben kahverengi olanı beğendiğimi söylüyorum...

Onun dışında bi kaç modelde kendim eklemek istedim belkı fıkır olur dıye :) ----- (En son eklediğim koltuk takımı Doğtaş'ın modelı her yerde bulabılırsınız bakmak isterseniz yakından ama diğer en baştakı ve ikinci olan Ankara Özbay Mobilyanın ürünü belırtmek istedim)

$3a8e7.webp$addde.webpEki Görüntüle 483025

öncelıkle sımdıden kolay gelsın ve hayırlı olsun :)

Ben mor olanı begendim fakat mor olanın ayak kısımları cok kullanıssız hem salon hem oturma odası bir olacagını söylemıssın dolayısıyla coluk cocuk gelır bız büyükler bıle o ayak kısmına takılır veya muhakkak carparız demir oldugu ıcın kullanıslı degıl...Kahverenginin modelini cok begendim konforluda hem salon hem oturma odasına uyacak tarzda bır mobilya zaten muhakkak koyu renk tercıh etmelısın ama cokta koyu olup ıcınızı karartmasın beyazdan....vs uzak durun çünkü sonucta tek oda olacakmış...Kahverenginin daha acık rengı olursa bence mükemmel olur sütlü kahve tonunda olursa mesela daha hoş olur...o yüzden ben kahverengi olanı beğendiğimi söylüyorum...

Onun dışında bi kaç modelde kendim eklemek istedim belkı fıkır olur dıye :) ----- (En son eklediğim koltuk takımı Doğtaş'ın modelı her yerde bulabılırsınız bakmak isterseniz yakından ama diğer en baştakı ve ikinci olan Ankara Özbay Mobilyanın ürünü belırtmek istedim)

Eki Görüntüle 483023 Eki Görüntüle 483024 Eki Görüntüle 483025

fikirleriniz için çok teşekkürler paylaştığınız 2. ve 3. modelde güzelmiş çok zormuş koltuk begnmek yatak odasını begndım ama şu koltuk işi zormuş:(

ben moru beğendim farklı duruyor yani güzel cool :))) diğeri çok klasik bir model ve hantal biraz

modeller çok güzel ama devamlı üzerinde olacaksan temizliğinin de kolay olmasına dikkat et derim
sırtı öneli değil ama özellikle oturma yerleri çıkıp yıkanabilen modellerini tercih etmeni öneririm
bunlar çok güzel ama leke olsa çıkmaz koltuğu yıkatman gerekir :(
benim oturma takımım köşe ve oturma yerleri sabit oğlum tükenmez kalemle ve kurşun kalemle çizdi
tükenmezle çizdiği yerleri silerek çıkardım ama kurşun kalem çıkmıyor yıkanması gerekiyo
tüm koltuğu da 80 den aşağı yıkamıyorlar :(
bunları da düşün canım 2 kişi olunca dikkat edersiniz ama misafir gelince ya da bebeğiniz olunca zor olur

ben de yeni koltuk takımı aldım mesela şu grubu aldım henüz gelmedi eve ama gelince foto koyacağımm..sırt ve oturma minderleri yıkanıyor..ayrıca mekanizması sayesinde hem 3lüsü hem de 2lisi yatak oluyor..artık herkes yerden yüksek modelleir tercih ediyor hem temizlik açısından hem de odayı daha ferah gösteriyor..renk tonunda da toprak tonlarını mavilerle pembelerle vb. renkli minderlerle canlandırabilirisn güzel duruyor..
$puzzle_b.webp

bu çok güzelmiş
hem altı da rahat silinir hem de şık duruyor

kombinasyonda önemli normalde çok farklı değil ama yastıklar renk katmış takıma evet ayaklarıda yüksek silinebilecek kadar. genelde modeller kaz tüyü silinmesinde pek sorun olmaz kolay çıkar açık renkler çok daha şık duruyor ama temizlık konusu düşündürücü artık alırsamda şal la kullanırım

ben de yeni koltuk takımı aldım mesela şu grubu aldım henüz gelmedi eve ama gelince foto koyacağımm..sırt ve oturma minderleri yıkanıyor..ayrıca mekanizması sayesinde hem 3lüsü hem de 2lisi yatak oluyor..artık herkes yerden yüksek modelleir tercih ediyor hem temizlik açısından hem de odayı daha ferah gösteriyor..renk tonunda da toprak tonlarını mavilerle pembelerle vb. renkli minderlerle canlandırabilirisn güzel duruyor..
Eki Görüntüle 483142

canım bunun markası neydi sitesinden bakayım kullanışlı bi takım olmuş güle güle kullan:) fotoraflarınıda bekliyoruz ozaman:)

Back
X