oturma odam...

Hayır göremiyorum maalesef link yapısıının bozuk olduğundan bahsediyor tıklayınca, resimler pc' de ise mesaj paneli varya yorum yazdığımız bölüm, üstte simgeler var yazı şekilleri, rengi vs. hemen onların bulunduğu bölümde ınsert ımage var resim çerçevisini andırıyor ona tıklayıp from computerden dosya seçip mi yüklüyorsun? Eğer böyle yapmadıysan bir de bu şekilde dene.

Son düzenleme:
Canlı renkleri severim, hoşuma gitti yalnız ünitenin yanındakiler minder mi? Onları anlayamadım..

Son düzenleme:
Canlı renkleri severim, hoşuma gitti yalnız ünitenin yanındakiler minder mi? Onları anlayamadım..

cnm teşekkür ederim o minderler çok pufidik kızım onları ortaya alıp üzerinde oynamayı sevio die nerde oturuosam oraya taşıorum mecburen renklerinin uymadığının farkındayım ama bende belki yeni kılıf falan diktiririm onlara hatta koltuk kırlentlerime de kılıf diktirmek istiyorum nasıl bi kılıf seçsem onu düşünüyorum.... :26:

Son düzenleme:

Koltukların tek renk olsaydı, yani zemindeki renk bu kadar baskın olmasaydı bir sürü desen ve rengi uygulama şansın olurdu canım, ama böyle canlı bir tona sanırım düz açık renk kırlentler uygun olabilir, dediğim gibi, daha soft bir renkte olsaydı seçenek daha fazla olurdu. :44:

çok teşekkür ederim cnm ...

merhaba.
dekorasyondan pek anlamam. sadece evden aldığım elektriğe bakarım.
odayı çok doldurmuşsunuz gibi geldi, aslından fazlalık bir şey de yok.
perdeler çok alan kaplamış sanırım :44:
bir de sehpanın üzerindeki çiçeği bence kaldırsanız daha iyi olur.
diğer çiçeği de daha görünür bir yere koyun derim..
öyle arada kaybolmuş yapay çiçekler veya özellikle vitrinlerin tepesine konulan çiçekler çok iğreti duruyor.
spot lambalar, duvar kağıdı, perdedeki sallantılar derken oda çok şıkır şıkır olmuş :26:

teşekkür ederim cnm yorumlarını değerlendirecem...

Güle güle oturmak nasip olsun. Aradaki büyük vazolu uzun çiçeği kaldırırsanız daha hoş gözükecek gibi geldi bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…