Oturma odama ne renk ıp perde?

ladymillion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
121
6
26
İstanbul
Merhaba bayanlar,
Daha cok havalar ısındıgında kullandıgım ıkıncı bır oturma odam var ve perdesını degıstrmek ıstıyorum,cok eskıdı ve artık kucuk kucuk yırtıklar olmaya basladı(cok fazla yıkadım galıba)
Ip perde begendım bugun su puantıyelı normaldekılere gore daha genıs olanlardan.Kose koltugumun oturma kısmı grı renkte fıtıllı gıbı duruyor.yanları sıyah derı,normaldekı derılere gore cok klasık degıl.Halısı kırmızı,bır de bazen kullandıgım(kızımdan dolayı) shaggy beyaz uzerıne kırmızı sıyah puantıyelı bır halım var.

Bu renklerde bır odaya ne renk ıp perde alabılırım?Beyaz cok mu cıg kalır ıp perde de kırmızı ya da sıyah mı almalıyım???
Lınk ekleyebılıyorum bılmıyorum alacagım yerın lınkını koyabılırım

her ihtimale karşı kırmızı halıyı kullandığınızdan dolayı kırmızı ip perde uygun olur bence ve kırmızının gir ile uyumlu olduğunu unutmayın.

arkadaşım kızın kaç yaşında bilmiyorum ama çocuklu eve ip perde önermiyorlar çünkü ipe dolanıp boğulma riski taşıyormuş.
çocuklar perdeyle oynamayı çok severler mazallah her şey olabilir dikkate al derim.

Merhaba arkadaşlar,
buraya yazdığımdan berı hala perde alamadım. zaman bulamadım henüz.Ip perde alacağım ama ıpı pencere boyunda kesmek ıstıyorum cunku kızım 2 yasında.Arkadasım dedıgın gıbı boğulma rıskı var yalnız benım en cok cekındıgım ıplerı cekelemesı :D

Back
X