• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odası için acil tavsiyeler

Kaizen S

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
4.518
6.353
358
Merhaba kızlar oturma odasını artık faaliyete geçirmek istiyorum.. Salon büyük geliyor bebeğimde ayaklanacak yakında bu gibi sebeplerle. Tv kullanmıyorum bir çalışma masası sandalyesi kitaplık raf tarzında bir şey köşe koltuk halı orta sehpa sehpa gibi şeyler seçmeye çalışıyorum.. ikea dan düşünüyorum şunu al çok kullanışlı dediğiniz şeyler varsa çok yardımcı olursunuz. ikeadan eve getirmek problem olduğu için eşim tek seferde arkadaşıyla gidip istediğim parçaları alacak. o yüzden doğru seçim yapmak istiyorum baya kafa patlattım ama bir de buraya yazayım dedim siz olsanız hangi parçaları alırdınız? odayı çizdim kabataslak. Teşekkürler şimdiden
O O.webp

Merhaba kızlar oturma odasını artık faaliyete geçirmek istiyorum.. Salon büyük geliyor bebeğimde ayaklanacak yakında bu gibi sebeplerle. Tv kullanmıyorum bir çalışma masası sandalyesi kitaplık raf tarzında bir şey köşe koltuk halı orta sehpa sehpa gibi şeyler seçmeye çalışıyorum.. ikea dan düşünüyorum şunu al çok kullanışlı dediğiniz şeyler varsa çok yardımcı olursunuz. ikeadan eve getirmek problem olduğu için eşim tek seferde arkadaşıyla gidip istediğim parçaları alacak. o yüzden doğru seçim yapmak istiyorum baya kafa patlattım ama bir de buraya yazayım dedim siz olsanız hangi parçaları alırdınız? odayı çizdim kabataslak. Teşekkürler şimdidenEki Görüntüle 1476420

Merhaba hktm,
Odan gayet geniş ve uygun ne alsan da sığar gibi duruyor. Sen beğendiğin tipleri göstersen de biz şu veya bu desek daha iyi olur nelerden hoşlanırsın veya hangi renklerden istiyorsun?
Ortaya sehpa yerine büyük bir puf düşünmez misin peki mesela? Daha kullanışlı olabilir oturma odası için.

Back
X