çok abes olmaz aslında ama illaki gözüne batmaya başlar, oda doluyken de taşımak daha zor olur canim, bi arkadaşımın evinde var öyle onunki gömme dolap değiştiremiyor sökemiyor, sıkılmış yerini değiştiremiyorum hemde odayı daralttı diye istemiyor , yok sadece sen kullancaksan , misafirlerin felan kullanmayacaksa bişy olmaz, ama yatılı misafirin gelir o odada kalırsa o zaman benim içime sinmezdi gardırobum orda ben girip çıkarken sorun olur , ne biliyim biraz uzaktan akrabaysa karıştırırmı bilmem ne aklıma da gelir yani
bende ilk yıl ( 2 boş odam vardı ) odaya koysakdık keşke diyordum eşimde bi daha mı sökelim kurulan dolabı dedi , 1 yıl geçti oturma odası yapmayı hiç düşünmezken aniden yapma kararı aldım ve yaptım şimdi iyiki diyorum, çünki şehir dışından gelenler orda kalıyor sürekli girip çıkamazdım üzerimi değiştircem diye, her gelen misafirdede gecelik iç çamaşırımıda kaldırıp saklayamazdım bi dünya iş, şimdi gayet memnunum , aklımda kalmıyor en azından, kapıyorum yatak odamın kapısını tmm , hiç akla gelmicek insanlar misafir olarak geliyor kalıyor birde bişy diyemiyorsun, herkese de güven olmuyor ama yapcak bişy yok , bence iki iş olmasın söktür dolabını koy yatak odasına oturma odasını da istediğin gibi süslersin, diğer türlü ne kadar düzleşende dekor yapsanda eğreti durur , yoksa gelen giden kalsın