iste nasil oluyor o pelin?ben de çok uyuyakalırım kanepede, eşim uyanrırır götürür, bazen uyandıramayıp kucaklayıp götürüyormuş allahtan minik bişeyim :) o yüzden ne desem bilemedim, hele de sıkıcı bir film varsa ninni gibi geliyor sesi, zorlasam da gözümü açamıyorum
muayen gunumdeyim kizlar, canimda bir tatli cekiyordu ki :)çok kırılıyorum ama buketin hepsini yedim mi
bebis dogunca ozlersin amaEsimden ayri yatmanin cok kotu birsey oldugunu hicbir zaman kabul etmeyecegimi dusunuyordum ama aksam ilk kez fikrim degisti2 yillik evliligimde ilk kez aksam esim uyuyamadigini oturma odasina gitmek istedigini soledi bende uykusuz kalmasin sabah ise gidecek diye sadece bu aksamlik gidebilirsin dedim ama Allahim o ne rahatlikmis valla kocaman yatakta tek basima yatmanin keyfi ayriymis bide hamileligimin sonlarinda sayilirim sicaktan bebekten falan hic uyuyamiyordum aksam o kadar rahat uyudum ki sanirim bu aksam kendim teklif edicem esime oturma odasina gidip yatmasini
kavun kukusu filan gibi olabilirPatenti esnetme yollarına gidecüüüük o zaman napalımÖz hakiki kuku gibi olabilir
bir erkek icin agir bir durum olsa gerekşuan seninle aynı hisleri eşim paylaşıyor. ben de oturma odasında yatıyorum 2 aydır
bence sorun etme klasık tv karsısında uyuya kalan erkek modelı senınkı
hamıle oldugum için 2 kişi yatınca rahat edemıyorumbir erkek icin agir bir durum olsa gerekTurk modeli alisik degildir oyle seylere ama
kavun kukusu filan gibi olabilir
tobe tobe
evet, kesin cozum olurdu, ama sirf yatakta yatsin diye TV alirsam, kendime daha cok kizardim.
bnmki neden ders almiyor
bu kez almistir umarim, cunku sabaha koltukta uyandi ilk defa. Daha onceleri, gecenin bir yarisi uyanip geliyordu yataga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?