oturmaya mi geldik

Boşnak mısınız, duyduğum kadarıyla boşnaklar çok kıyafet değiştirirlermiş düğünlerde.
Siz doğru düşünüyorsunuz ama adetleriniz, kültürünüz böyle anladığım kadarıyla, bu durumda annenizin de düşünceleri de kendince normal. Aman siz yeni nesil olarak takmayın böyle şeyleri kafanıza. Hala eski kafa yapısında kızlar olabilir, siz değilseniz ne mutlu, boşverin gitsiiin.

Haa ben de pistten inmezdim o yaşlarda, annem de bana otur azıcık derdi :)) Ne yapsan yaranamıyon be yav:)

Kendi düğünümde bile oynamayı beceremedim. Kime ne, ailene ne?

Cok geri bir aile yapınız var! Okudunuz mu, Mesleğiniz var mı?

Size yemin ediyorum , evlenmeden önce bu sekil konuşan kızlar söz nişan oldumu 180 c degisiyorlar senden benden süslü oluyorlar.Bu yuzden komiğime gidiyor bu söylemler.Tabi benim bu söyledigim kendi külturümuz icin.

Bi de sunnet dugununde suslenip oynamak nedir, bunu soyleyince tepki aliyorum ama cidden cok komik duruyo disardan. 7 yasindaki esek kadar oglumun pipisini kestik hadi hepimiz gobek atalim ne mutlu gun oohhhh falan.. Bi de ben bunu deyince 'oglun olunca anlarsin' diyolardi ne alakaysa...

Herkesin hali tavrı istekleri farklıdır. Kıyas yapmanız çok anlamsız.

Sünnet düğünü saçma bir gelenek bence de. Ama insanlar özenmiş yapmış, saygı duymak lazım.

Anladığım kadarıyla 20-25 yaş aralığındasınız. Bu yaşta bir insanın özel bir gecede şık giyinmesi, topuklu ayakkabı tercih etmesi, makyaj yapması normaldir. Siz istemez yapmazsınız kendi tercihiniz, kimsenin bişey demeye hakkı yok ama yapana da sizin bişey deme hakkınız yok. Anormal bir durum değil çünkü.
Düğünlerin ana teması dans etmektir. Yine siz sevmez, çıkmazsınız piste. Kimsenin bişey demeye hakkı yok ama sizin de az önce dediğim gibi pistte olanlara laf söyleme hakkınız yok. Bu da anormal bir durum değil.
Annenizin söylediklerini de anormal bulmadım evde kalacaksın kısmı dışında. Bütün genç kızlar eğlenirken kendi kızının uzak kalmasına üzülmüştür. Sizin bahaneniz de enteresan, insanlar neden oranıza buranıza baksın ki?

herseyden once cocuk ıcın yanlıs algı
bak erkek oldum ben
ınsanlar benım erkeklıgımı onemsıyor
erkek oldugum ıcın herkes delırmıs gıbı eglenıyor
ben ustunum
durumu oluyor

cok ama cok yanlıs buluyorum
annem abım ıcın sunnet dugunu yapmamıs mesela
görmemısın oglu olmus tutmus ... koparmıs mısalı

Ben de cok yanlis buluyorum, o yuzden sunnet dugunu yaptirmadim zaten Kayinvalidem ve ailesi cok bozuldu laf carpittilar

Ben bu kadar süse makyaja anlam veremiyorum zaten kat kat fondaten bir de kıvırtıyorlar ,popo sallayınca kocamı bulunuyormuş şahsen hiç bir düğün,sünnet oynamadım oynayanlarda makyajları akıp kepazeye döndüler ama nişanlıyım evde kalmadım hahahaa.

19-21 yaşında düğünde kendine koca aramak bana çok kötü geliyor. ne o, marketten domates seçer gibi.

Bu işin normali yok.herkes sizin gibi olmaz ,sizde herkes gibi olamazsınız.insanlar farklı farklı.sizden farklı olanı yargılamayın.isteyen istediği yaşta nişanlanır evlenir.hata yapıyosa da ,bunun cezasını kendisi çeker.siz kalbiniz ve beyniniz neyi doğru diyorsa onu yapın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…