oturmaya mi geldik

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Kızlar dun amcamib torununun sunet dugunu vardi duz bi elbise altina sandalet giydim makyaj fakan da yapmadim dugunde benim yasimdaki kizlar 3 4 kiyafet degistirdi bir suru makyaj kicaman topuz pistten hic inmediler annemler de tutturdu sen de oyna surekli surekli oynamadim sevmiyorum herkes orama burama bakiyor sonra evde kalcaksin zaten senin dugunune de kimse gelip oynamaz benden 3 4 yas kucuk kizlara bakiyorum nisanli hep bi havalarda hepsi su kadar kaldi bu kasar kaldi dugunume bi kiza da simdi gorucu geliyomus dugubde begenmisler 19 yasinda daha kizanlamıyorum ben mi yanlislik yapiyorum m

Kızlar dun amcamib torununun sunet dugunu vardi duz bi elbise altina sandalet giydim makyaj fakan da yapmadim dugunde benim yasimdaki kizlar 3 4 kiyafet degistirdi bir suru makyaj kicaman topuz pistten hic inmediler annemler de tutturdu sen de oyna surekli surekli oynamadim sevmiyorum herkes orama burama bakiyor sonra evde kalcaksin zaten senin dugunune de kimse gelip oynamaz benden 3 4 yas kucuk kizlara bakiyorum nisanli hep bi havalarda hepsi su kadar kaldi bu kasar kaldi dugunume bi kiza da simdi gorucu geliyomus dugubde begenmisler 19 yasinda daha kizanlamıyorum ben mi yanlislik yapiyorum m
Aileniz cok cahil. Sizin icin uzuldum. Sakin onlara uymayin. Essek kadar topuz yapip, apartman gibi topukla penguen gibi ortalikta dolanmayi bi mok sanan aileler de var ya, bunlara ne denir ki? Cahillik başa bela.

Şık giyinirim düğünde ama Asla koca topuz yapmadım. Çok içimden gelmezse oynamam da trakyalıyım bi de.
Kuzenlerim pistten inmez yapmacık pozlar veren kız dolu boşver uyma ailene

Senin kafadayim. Kimsenin dugununde oynamadim. Annemin dirdirindan korkmasam kot tshirt giderim dugunlere.
27 yasindyim 3 senelik evliyim

Ay buram buram cahil.
Oynamak istemeyen kişiyi oynatmaya zorlamak ne demek ya?
Bildiğin bak bizim kız süper oynar, yeteneklidir. Bu alınır eş yapılır demek bu.
Başka açıklaması olan var mı???

Düğünlerde kız beğenen zibilyon tane insan...

Bence siz abartmissiniz tabirleriniz hic hosuma gitmedi illa sizin yaslarinizdami nisanlanmak zorunda herkes. 3,4 kiyafet kimse degistrmez bence siz abartiyosunuz.
Düğününde 7 kıyafet değiştiren arkadaşlarım var. Sadece düğünde değil, mevlitlerde de durum böyle. Arnavut kendisi. Adeti bu olan kültürler var.

19 yaşında evlenmek marifet değil. .
Abartı kişisel bir durum . .(sevmem)
Ailen seni de onlar gibi olmanı istiyor. .
Olduğun gibi ol . .
:KK39:

Zaten dugune kiz begenmeye gelen tipler ogullarini evlendirdikten sonra oglunun evinden cikmayan kaynanalarla ayni kisiler. O yuzden cok sey kaybetmiyorsun.

ben sizin ne demek istediğinizi anladım ama sanki sizde de biraz var bi kıskançlık.
19 yaşındaki kız nişanlanıyosa bırak ne hali varsa görsün. doğru veya yanlış biz bilemeyiz.
ama evet var öyle insanlar kıyafet değiştirençok süslenen.
onların öyle olması sizi neden gerdi? sanki bi özgüven eksikliği var.
sizde makyaj yapın. makyaj yapmak illa boya küpüne düşmüş gibi olmak değil.
isteyen topuklu ayakkabı giyer isteyen koca topuz yaptırır.
oynamak istemiyosanızda oynamak istemiyorum dersiniz. (en kötü ihtimalle biraz sert bi dille).

Ayy sünnet düğünü sanırım bu ıvır zıvırların en saçması. Tıbbi bir müdaheleye ne diye oynar insanlar, oynayacak kadar neye sevinirler hiç anlamam.

Hiç sünnet düğününde bulunmadım ama 4 elbise değiştirmek nedir ya hu?

Oynamak hepimizin derdi zaten. Hiç beceremem, sevmem de zaten. Hangimiz senin düğününde kimse oynamaz diye tehdit almadık ki :D

Düşünün bir grup insan düğünlerinde kimlerin ne kadar oynadığını aklında tutuyor ve bir ömür boyu karşılığını veriyor. Aa bu benim 10 yıl önceki düğünümde oynamamıştı, ben de oynamayayım falan diye. Korkunç bir zeka...

Back
X