Oturup hıçkıra hıçkıra hüngür hüngür ağlayasım var

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
123
37
Ankara
içim acıyo sanki içm eziliyo içimde kocaman bir boşluk var .nefesim daralıyo boğazımda bir taş boğazımı düğümlüyo ağlayamıyorum.tek yapmak istedğim şey yorganın altına girip butün gün ağlamakk offffffffffffff offffffffffffffffff

içim acıyo sanki içm eziliyo içimde kocaman bir boşluk var .nefesim daralıyo boğazımda bir taş boğazımı düğümlüyo ağlayamıyorum.tek yapmak istedğim şey yorganın altına girip butün gün ağlamakk offffffffffffff offffffffffffffffff

eee hayırdırrr nedenkiiii:26:

Sizi dinliyoruz??..

iştee bir neden yok ortada sadece içim daralıyor anlam veremedğim duygular var içimde öyle yanii ..za

dünyada zulüm altında inleyen bir çok insan var..ve tabii bu insanları zulümden kurtarmak için çalışan insanlar..onlara bir tık kadar yakınsın...
ben huzuru böyle buluyorum, kendi püften sıkıntılarımı düşünecek zamanım bile kalmıyor..senin de bu işe ayıracak zamanın varsa tavsiye ederim:)

tabii önce güzel bir abdest ve son vaktini geçirdiğin namazı kılacaksın:)

Son düzenleme:
dünyada zulüm altında inleyen bir çok insan var..ve tabii bu insanları zulümden kurtarmak için çalışan insanlar..onlara bir tık kadar yakınsın...
ben huzuru böyle buluyorum, kendi püften sıkıntılarımı düşünecek zamanım bile kalmıyor..senin de bu işe ayıracak zamanın varsa tavsiye ederim:)

tabii önce güzel bir abdest ve son vaktini geçirdiğin namazı kılacaksın:)

canım tavsiyelerin için tşk ederim.ben bundan bir kaç öncesine kadar namazlarımı kılıyordum .kuran öğrenmeye başlıcaktım.ama dersler sınavlar derken e birazda şeytan vesvesiyle bıraktım .inş geri dönücem.ben böyle değildimen ufak şeylrden mutlu olabilen bir insandım ama şimdii değiştim sanki o kadar mutsuzum kii nankörlükte yapmak istemiyorum çok şükür sağlıym yerimde sevdiklerim yanımda ama iştee bilmiyorumm içimm acıyoooo :((

ağla arkadasım ağlamak iyidir..akıt içindeki zehiri dışarı..
ama sonradan toparlan tek sıkıntısı olan sen değilsin unutma..

iştee bir neden yok ortada sadece içim daralıyor anlam veremedğim duygular var içimde öyle yanii ..za

Hmmm sanırım depresyondasınnn....Kendini iyi hissettirecek şeyler yap..Ne bileyim mesela gezmeyi seven biriysen çık dolaş hava al...Ama kendini eve kapatmaaa....Aklına senden daha kötü durumda olanları getir ve haline şükrett...:34:

ağla arkadasım ağlamak iyidir..akıt içindeki zehiri dışarı..
ama sonradan toparlan tek sıkıntısı olan sen değilsin unutma..

ahh bir ağlayabilsemmm belki rahatlayacam ama ağlama özürlüğümm .içimm doluu boşaltmak istiyorumm

Hmmm sanırım depresyondasınnn....Kendini iyi hissettirecek şeyler yap..Ne bileyim mesela gezmeyi seven biriysen çık dolaş hava al...Ama kendini eve kapatmaaa....Aklına senden daha kötü durumda olanları getir ve haline şükrett...:34:

gezmeyi falan pek sevmiyorum ben canım zaten küçür bir ilçe bura hava yağmurlu arkşlarım yok .yalnızımmm çokk yalnızımmmm.....

aynı hisler bende de var ama benimki sebepli. ama ağlayamıyorum artık sanırım gözyaşlarım kurudu:14:

aynı hisler bende de var ama benimki sebepli. ama ağlayamıyorum artık sanırım gözyaşlarım kurudu:14:

sebebi nedr arkşım anlat dök içini sen rahatla hiç olmazsaa.ben anlatcak bişide bulamıyorum sadece çok fena ağlayasım var belkide nedeni hayatımdaki belirsizliklerdir bilmiyorum işteee ...

sebebi nedr arkşım anlat dök içini sen rahatla hiç olmazsaa.ben anlatcak bişide bulamıyorum sadece çok fena ağlayasım var belkide nedeni hayatımdaki belirsizliklerdir bilmiyorum işteee ...

teşekkür ederim arkadaşım ilgin için, derdim büyük..ağlamaktan yoruldum. ama şimdilik paylaşmak istediğim bişey değil.. inanıyorumki herşey güzel olacak. Derdi veren Allah çaresini de verir. sen de bu ruh halini atlatırsın umarım. dünyada ne dertler var diye düşünmek işe yarar genelde. şükret..

şu dünyada ne kadar boş şeylere takılıyoruz
depresyondasın arkadaşım
bende 2-3 gündür aynı his var
İçim eziliyor , ruhum daralıyor
Gece uykularım kaçıyor
Şükür ki güçlüyüm , kimseye yansıtmadan kendi kendime atlatmaya çalışıyorum
dışarı çık , gez toz, kafanı dağıtmak için uğraş bul kendine

Bende de oluyor bazen o. Ama takmamak lazım işte..Seni mutlu eden şeyleri düşünmen lazım.Nelere sahibim? diye mesela...O zaman geçiyor işte tüm sıkıntın.Bazen olabiliyor,insanız sonuçta :70:

ara sıra oluyo insana böyle şeyler
kafanı çıkar yorganın altından ve güçlü olduğunu söyle kendine
depresyona doğru yol alıyosun
bence bi' şeyler yap
girince çıkması daha zor olur falan sonra :3:

Dün kendi kendime oturup ağladım hem ağladım hem muzik dinledim sanrım biz kadınlar erkeklere göre cok fazla duygusal ve olaylara bi o kadar farklı bakıyoruz :2:

benmde bu ara ağlayasım var gercekten karmakarısık bi durumdayım gecicek elbet bunlar biliyorum ama bu durumlar gecene kadar kendini çok yormamamız ferek bi uğraş lazım ..

Back
X