Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içim acıyo sanki içm eziliyo içimde kocaman bir boşluk var .nefesim daralıyo boğazımda bir taş boğazımı düğümlüyo ağlayamıyorum.tek yapmak istedğim şey yorganın altına girip butün gün ağlamakk offffffffffffff offffffffffffffffff
içim acıyo sanki içm eziliyo içimde kocaman bir boşluk var .nefesim daralıyo boğazımda bir taş boğazımı düğümlüyo ağlayamıyorum.tek yapmak istedğim şey yorganın altına girip butün gün ağlamakk offffffffffffff offffffffffffffffff
dünyada zulüm altında inleyen bir çok insan var..ve tabii bu insanları zulümden kurtarmak için çalışan insanlar..onlara bir tık kadar yakınsın...
ben huzuru böyle buluyorum, kendi püften sıkıntılarımı düşünecek zamanım bile kalmıyor..senin de bu işe ayıracak zamanın varsa tavsiye ederim:)
tabii önce güzel bir abdest ve son vaktini geçirdiğin namazı kılacaksın:)
iştee bir neden yok ortada sadece içim daralıyor anlam veremedğim duygular var içimde öyle yanii ..za
ağla arkadasım ağlamak iyidir..akıt içindeki zehiri dışarı..
ama sonradan toparlan tek sıkıntısı olan sen değilsin unutma..
Hmmm sanırım depresyondasınnn....Kendini iyi hissettirecek şeyler yap..Ne bileyim mesela gezmeyi seven biriysen çık dolaş hava al...Ama kendini eve kapatmaaa....Aklına senden daha kötü durumda olanları getir ve haline şükrett...![]()
aynı hisler bende de var ama benimki sebepli. ama ağlayamıyorum artık sanırım gözyaşlarım kurudu![]()
sebebi nedr arkşım anlat dök içini sen rahatla hiç olmazsaa.ben anlatcak bişide bulamıyorum sadece çok fena ağlayasım var belkide nedeni hayatımdaki belirsizliklerdir bilmiyorum işteee ...