- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 57
Yuz yogası için bi merkeze mi gittiniz nereden yapıyorsunuz tavsiye edeceğiniz site vs var mıBeslenmenize dikkat edin. Süt ve süt ürünlerini göz ardı etmeyin. Osteoporoz ( kemik erimesi) 30 yaşında başlar. Kilo kontrolünü ihmal etmeyin. Düzenli spor yapmak hem sağlık hem hem güzellik için elzem. Cildinize özen gösterin. Güneş koruyucunu yaz kış demeden kullanın. Günde iki kez yenileyin. Cildinizin temizliği en önemli konulardan biri. Mutlaka nemlenlendirici. kullanın. Spor hariç diğerlerini 20 li yaşlardan beri aksatmadan uyguladım. Yaşıtlarımla aramda çok çok belirgin fark var
Bir de..
Dermoroller ve yüz yogası mucizevi yöntemler. Keşke, keşke sizin yaşınızdayken başlasaydım..
Göz altlarım için ne yaptırabilirim? Tedavisi yok diye biliyorum daEger fotodaki sizseniz gercekten yasinizdan biraz genc duruyorsunuz. Ama gercekten bakima ihtiyaciniz var. Ozellikle goz alti morarmalariniz icin doktora gidin. Disleriniz icin bir disciye gidin ve cildinize arada bakim yaptirin, duzenli de temizleyin.
Çok sevinirimBende 32 yaşındayım size bir tavsiye listesi hazırlayacağım :)
Resimde ki sizseniz eğer toparlanmayacak bir durum bence kaldı ki daha küçük duruyorsunuz.
Göz altlarım için ne yaptırabilirim? Tedavisi yok diye biliyorum da
Çok yüksek boyutta değil sarkma ve kırışıklıklar ama eskisi gibi değilim.olabil r düzenli besleneb biri değilim32 de yuz sarkmasi kirisiklik biraz erken degil mi? Yeme icme hayat tarzinizla ilgili bir sorun olabilir mi?
Çok yüksek boyutta değil sarkma ve kırışıklıklar ama eskisi gibi değilim.olabil r düzenli besleneb biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?