Otuz iki yaş

Beslenmenize dikkat edin. Süt ve süt ürünlerini göz ardı etmeyin. Osteoporoz ( kemik erimesi) 30 yaşında başlar. Kilo kontrolünü ihmal etmeyin. Düzenli spor yapmak hem sağlık hem hem güzellik için elzem. Cildinize özen gösterin. Güneş koruyucunu yaz kış demeden kullanın. Günde iki kez yenileyin. Cildinizin temizliği en önemli konulardan biri. Mutlaka nemlenlendirici. kullanın. Spor hariç diğerlerini 20 li yaşlardan beri aksatmadan uyguladım. Yaşıtlarımla aramda çok çok belirgin fark var

Bir de..

Dermoroller ve yüz yogası mucizevi yöntemler. Keşke, keşke sizin yaşınızdayken başlasaydım..

Yuz yogası için bi merkeze mi gittiniz nereden yapıyorsunuz tavsiye edeceğiniz site vs var mı

Özel günler dışında makyaj yapmam. Yüz temizleme bilmem neleri kullanmam. Ellerimi vazelinlerim. Parfüm bazen kullanırım. Hergün banyo yaparım. Fazla sıcak suyla yıkanmam. Yaz kış soğuk su tüketirim. Yazın şeker gibi küp küp buz yerim :))
Ha bir de en önemli nokta;
hayvan gibi yemek yememek.. İnsan gibi ölçülü yemek.
Bu işler biraz genetik de tabi.

Göz altlarım için ne yaptırabilirim? Tedavisi yok diye biliyorum da

benım arkadasımın annesi yüzünü yıkadığı zaman havluyla kurulamazmış ve cildinde hiç kırısıklık yok 65 yasında olmasına rağmen.
artı bol bol su tüketin
yeşil çay
günde 1 fincan kahve
cildin için yüz yogası yapabılırsın netten aç kırıklıklara sarkmalara çok iyi gelıyor
ben bepanten nemlendırıcı kullanıyorum iyi gelıyor cildime
diş sağlıgın için ozellıkle yaş ilerledikçe diş etleri çekılmeye başlıyor 1 bardak su 1 cay kasıgı kekiği kaynat süz dişlerini fırçala diş etlerine çok faydalı
1 yumurta akı yarım limonu karıstırıp haftada 1 cildinize maske uygulayabilirsiniz
günde 10000 adım atmaya çalışın bunun için sağlık ocakları ücretsiz adım sayar dağıtıyor.çok zevkli cantamda taşıyorum kaç adım atmısım hangı gün daha hareketlıyım bakabılıyorum.
netten açın plates yapın vucut sarkmalarınıza çok iyi gelecektır.
squat yapın ozellıkle bacak sıkılaşması için ve otur otur oluşan iç bacak için on numara
şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Ben de 33 yaaindayim ama genetik avantajiyla hicbir sey yapmasam da yuzum daha genc gorunuyor.
Vucuda gelince, gunde 2 litre su içiyorum, dusuk karbonhidratli besleniyorum, her gun asla ihmal etmeden spor yapiyorum (hic bisey yapamayacak haldeysen 30 dk kosu bandinda yuruyorum)

32 yaşına gelince kırışıklık sarmalar mı başlıyor

genetik yapıdandır diye düşünüyorum

gördüğüm kadarıyla kırışıklıklar 40 ta filan başlıyor çoğu kişide

annem 42 yaşında ve doğru dürüst kırışıklığı saçında beyazı bile yok

sadece kilolarla başı dertte

estetik düşünüyorsunuz gerdirme filan mimikler kayboluyor görüyoruz ya ünlülerde berbat gözüküyor

herkes resim demiş bir biz göremedik şu resmi kaldırmış herhalde

Annem 54 yaşında ve hergün bir elma yer o kadar stres sıkıntı içinde bir çizgisi yok maşallah her gören annen mi yok olamaz kaç yaşında der ve sadeceyle yüzünü suyla yıkar abdest alır.

çok şükür bende 31 yaşındayım ama sanırım genetik kırışıklığım yok hiç 12 yaşında kızım var yan yana alış verişe gittiğimizde kardeşiniz mi diyorlar valla ben çok mutlu oluyorum.

Göz altlarım için ne yaptırabilirim? Tedavisi yok diye biliyorum da

Ben bir gun bi doktora gittim. Kendisi bana gozalti morluklari icin cok etkili bir krem soyledi ama o kagidi kaybettim. Kendim icin sormamistim ablam icin sormustum. Bende morluk yok. Ama eger o kağıdı bulursam soylerim. Tek hatırladığım iceriginde yuksek miktarda retinol olmasi ve fiyatinin yuksek olmasiydi

32 de yuz sarkmasi kirisiklik biraz erken degil mi? Yeme icme hayat tarzinizla ilgili bir sorun olabilir mi?

32 de yuz sarkmasi kirisiklik biraz erken degil mi? Yeme icme hayat tarzinizla ilgili bir sorun olabilir mi?
Çok yüksek boyutta değil sarkma ve kırışıklıklar ama eskisi gibi değilim.olabil r düzenli besleneb biri değilim

29 yasindayim. Universite ogrencisi saniyorlar. Spor yapmam. Dengeli beslenmem. Fast food severim. Genetik sanirim. Ama daha dikkatli olmaliyim. Ilerisi icin. Buradaki tavsiyeleri okuyayim.

51 yaşındayım biraz göbek birazda selülit var,menapoz dönemindeyim az bişide kilo aldım..
Her yaşın kendi güzelliği,kırışıklığı vardır,ne kadar dikkat edilsede zamana karşı koyamıyorsunuz..
Kendimle barışığım aslında,görende hiç yaşımı göstermediğimi söylerler..

Bi tek de ben problemliymişimherkesin tavsiyelerini bekliyorum o alde

Çok yüksek boyutta değil sarkma ve kırışıklıklar ama eskisi gibi değilim.olabil r düzenli besleneb biri değilim

Bitkisel agirlikli beslenme seklinin ciltte gorunur etkileri var. Yuz masaji da oyle. Mesela normalde kaslarim dusuktur benim kucuklukten beri. Kaslarima yukari dogru masaj yapiyorum arada, bildigin kavisli kas oldu. Aynisini gidima da baslayacagim. Siz de yanak ve goz cevrenize yapabilirsiniz. Bir de cildiniz kuru mu? Benim annem 55 yasinda cildi asiri yagli ve kirisiklik namina bisey yok. Cildinizi yagli tutun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…