Ov.testinde koyu cift cizgiden kac gun sonra adet oldunuz?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kizlar koyu cift cizgiden kac gun sonra adet oldunuz..?herkes gununu yazabilirmi lutfen..

Sagol seker, herkes 14 kesin diyor ama 12 yada 16 yazanlar da olmus..degiskenlik gosteriyormu onu ogrenmek istiyorum

Kizlaaaarr nerdesiniz? Ovulasyon testi yapan bussuru kisi vardi huhuuuu

Herkesin döngüsü farklı bazı 28 bazıları 24, bazıları 30 gün vs oluyor fakat kaç günde bir adet olunursa olunsun ovulasyon günü hesaplarken hep battan 14 gün çıkarılır yani çoğunlukla yumurtlama ve 14 gün sonra bat. Ovulasyon testi için de aynısı geçerli ben çift çizgi gördükten 14 gün sonra bat oldu

Canım ben 32 33 günde bir olurum şimdi bakrımda en son 22 eylülde adet olmusum ve erken yumurtlamısım 13. günde normaldr 18. günde olur. En son adet oldugum da 17 gün sonra adet olmusum

Tabiki olmaya biliyor ben ilk çocuk istediğim de hep kalıp düzen yapardım miileti çok dinlerdim hesaba katmadığım herkesin günü zamanı farklıymış. Son denediğim ay test kullandım ve 3 gün üst üste çift çizgileri degerlendim. Su da yanlıs bi düşünce sperm sayısı kalitesi düşüyormuş kaç ay bunu göz onune alarak denedik rn son doktora gittim kızdı bana esin de sperm konusunda bi problem yoksa isterki her gün yap sorun olmaz demişti ve dediğim gibi öylede yaptım çok şükürde tuttu.

Mesela kaç günde bir adet oluyorsun sen ? Testin var mı ?

25 gunde adet oluyorum..adetim biteli bugun 8.gun..6.ve 7.gunlerin testlerini koyuyorum..bugun daha yapmadim ama dunki test bile koyu geldi bana..bugunki daha koyu olur gibi..akintim da var bugun yumurta aki gibi..

Eklentiler

• 20161122_203339.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 414
Canım bi kere sorun yanlış. Ovu de koyu çizgiden belli bi gün sonra regl başlamaz kadınlarda. Şöyleki; bazılarında 3 gün bile üst üste koyu çizgi çıkabiliyor. Ovude olay şu : koyu dan sonra ki ilk silikleşmeye başladığı an yumurta tüplerden salınır. Ve tüp içinde ortalama 24-36 saat kadar canlı kalır. Bu süreden sonrada döllenme için işlevini yitirir. Yani kadınlar işlevi biten yumurtadan 14 gün sonra regl olur. Yani ölen yumurta ve döllenmiş yumurtayı barındırmak için hazırlanmış rahim dokusu birlikte reglde atılır. Yani içini rahatlatmak gerekirse ovu nün silikleşmeye başladığı anı baz alman gerek ve bunun üzerinden en az 15 gün sonra regl olursun. Heee yumrtan atıyorum salındıktan sonra tüpte 36-48 saat canlı kalır ozamanda regl olma süren silikleşmeden itibaren 17 günü bulur.

süpersinnnn!!

25 gunde adet oluyorum..adetim biteli bugun 8.gun..6.ve 7.gunlerin testlerini koyuyorum..bugun daha yapmadim ama dunki test bile koyu geldi bana..bugunki daha koyu olur gibi..akintim da var bugun yumurta aki gibi..
Bikaç gün içinde yumurtllarsın canım ve dıkkat et yumurtlama günündr T çizgisi kop koyu ve C den daha erken belirir son ay ona dikkat etmiştim ben

Bugunki testim de cizgi resmen silik otesi..yok gibi bisey..adetin 8.gunu daha kizlar, bu testlere de guvenim kalmadi.. 3 saat kala sivi alimini birakiyorum..yorumlarmisiniz bu ne demek?

Eklentiler

• 20161123_185751.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 345
Test yapmaya devam et çünkü önceki 2 gün ün testleri beklemiş öyle çekmişsin taminimce onlar da bu kadar silikti bekleyince koyulastı test yapmaya devam et her sey normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…