Gebeliğe Hazırlık Ovalasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

RABIS 2018

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
1.270
465
73
25
Yumurtlama olmusmu ayin 11 de yaptim 4 6dti ve gerisi silik ve gebelik testi ne zaman yapmalıyım

Eklentiler

• Screenshot_20210920-233147_Photos.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 64
Ovalasyon ne ola ki ovalama testi mi

Yumurtlama olmusmu ayin 11 de yaptim 4 6dti ve gerisi silik ve gebelik testi ne zaman yapmalıyım

Henüz olmamis canım test yapmaya devam et. Ne olur ne olmaz diye gün aşırı değerlendir. Biranda pik olabiliyor. İki çizgide tam belirgin hatta referans çizgi daha koyu olduktan sonra çatliyor. Ben bu ayardayken sabah aksam test yapip takip ediyordum. Bu şekilde 3 4 sefer hamile kaldim.

14 tane tes yaptim bugun le birlikte bu testim 2 koyu oda bu ayın 11 ve 12 yani 4cu testin ayin 11 bugun 22 hep silikler yumurtlama olmadığı acaba bu ay

14 tane tes yaptim bugun le birlikte bu testim 2 koyu oda bu ayın 11 ve 12 yani 4cu testin ayin 11 bugun 22 hep silikler yumurtlama olmadığı acaba bu ay

Belki arada olup siliklesmeye baslamistir. Ben bu ayara geldikten sonra sabah aksam test yapiyorum kaçırmamak icin. Her halukarda gün aşırı iliski olursa kaçırmazsin. Ben reglinin 21.günü kopkoyu piki gördüm ogün ilişki oldu tuttu. Bu işler sabır işi. Ben internetten ucuz ovulasyon testi aliyordum .

Hayırlı olsun gün de 1 tane devam ediyorum bakalım ne olacak

Hayırlı olsun gün de 1 tane devam ediyorum bakalım ne olacak
Devam etmelisiniz. Regl bittiği gün başlayıp her gün aynı saatte yapmalısınız. 2 saat önce sıvı alımını kesmelisiniz.
T çizgisi en az C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlama sayılır. Ve o gün itibariyle değerlendirmeye başlayıp T çizgisi silikleştiği gün dahil o güne kadar değerlendirmeye devam edin.
Benim 21. Gün oluyor yumurtlama genelde. O yüzden diğer regl başlayana kadar devam etmelisiniz.

24 de olmam lazım 2gun kaldi adete bence yumurtlama onlardı çünkü gerisi silik cikti

Arkadaşlar benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos ve ayın 12 yumurtlama günüm diye düşünüp ogün ilişkiye girdik korunmasız bir defa bakalim nasip olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…