Gebeliğe Hazırlık Ovalasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2019 da dusuk yaptim dahada olmadı rahim filimi cekildim tuplerim tikaliymis actilar bu ay deneyin dedi ovalasyon testleri denedim çıkmadı en yakın bu fotoğrafta diyerleri silik
Rabbim nasip eder kardeşim insallah üzülme ben namaz kiliyorum hep dua ediyorum rabbim nasip eder insallahhh kendini uzme lütfen ALLAH buyuk

3.GÜNDE 1.Testeki gibi sizce yumurtlama oldumu acaba

Eklentiler

• 20210919_140929.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210920_162747.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 29
merhaba ben hep öğleden sonra 2 ya da 3 de yapıyorum siz hangi saatlerde yapıyorsunu değişiklik oluyormu sabah akşam yaptıgınızda

merhaba ben hep öğleden sonra 2 ya da 3 de yapıyorum siz hangi saatlerde yapıyorsunu değişiklik oluyormu sabah akşam yaptıgınızda

Mrb ben sabah ilk idrardan su alımını kesip 3 saat sonra yapiyordum .aksamda 22.00 gibi yapiyordum. İlk idrar olmamasi gerekiyor. Benim her ay degisiyordu bazen 19.bazen 21.23. günlerde yumurtluyordum.oyüzden en güzeli en azindan 1 sefer regli sonrasi baslayip pik olana kadar devam etmek ve ortalama yumurtlama günlerini tespit etmek .

bir yerde ve aldığım yerde son 1 saat sıvı tuketmeyin diyor

Bende ovülasyon testi yapıyorum ama anlayamadım ya bi gün baya yaklaştı 2 çizgi birbirine ama aynı koyulukta olmadı takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi silik yine. Soldaki test bugüne ait

Eklentiler

• IMG_20210922_163653.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20210921_162136.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 22
Bende ovülasyon testi yapıyorum ama anlayamadım ya bi gün baya yaklaştı 2 çizgi birbirine ama aynı koyulukta olmadı takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi silik yine. Soldaki test bugüne ait

Canim malesef takvimler cok az kiside tutuyor. Ben mesela 21.23.gunler yumurtluyorum. Takvimlere raģbet etme test yapmaya devam et

Ve silik devam ederken biranda pik olabiliyor . Sen her ihtimale karşı bugünlerde günaşırı değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…