- 21 Eylül 2021
- 1.100
- 909
- 73
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Varmi başka çocuğun canimAnladim
2019 da dusuk yaptim dahada olmadı rahim filimi cekildim tuplerim tikaliymis actilar bu ay deneyin dedi ovalasyon testleri denedim çıkmadı en yakın bu fotoğrafta diyerleri silikVarmi başka çocuğun canim
Rabbim nasip eder kardeşim insallah üzülme ben namaz kiliyorum hep dua ediyorum rabbim nasip eder insallahhh kendini uzme lütfen ALLAH buyuk2019 da dusuk yaptim dahada olmadı rahim filimi cekildim tuplerim tikaliymis actilar bu ay deneyin dedi ovalasyon testleri denedim çıkmadı en yakın bu fotoğrafta diyerleri silik
merhaba ben hep öğleden sonra 2 ya da 3 de yapıyorum siz hangi saatlerde yapıyorsunu değişiklik oluyormu sabah akşam yaptıgınızdaBelki arada olup siliklesmeye baslamistir. Ben bu ayara geldikten sonra sabah aksam test yapiyorum kaçırmamak icin. Her halukarda gün aşırı iliski olursa kaçırmazsin. Ben reglinin 21.günü kopkoyu piki gördüm ogün ilişki oldu tuttu. Bu işler sabır işi. Ben internetten ucuz ovulasyon testi aliyordum .
Insallah elbette Bir gün olur ama o gün gelecekmiş bilmiyorumRabbim nasip eder kardeşim insallah üzülme ben namaz kiliyorum hep dua ediyorum rabbim nasip eder insallahhh kendini uzme lütfen ALLAH buyuk
Ben 1bucuk ta yapiyorum hepmerhaba ben hep öğleden sonra 2 ya da 3 de yapıyorum siz hangi saatlerde yapıyorsunu değişiklik oluyormu sabah akşam yaptıgınızda
Lh testi yani yumurtlama testi ben yanlış yazmışım ama yumurtlama olmus mu emin değilim
daha olmamış yumurtlama canım her gün aynı saatte sıvı almadan tekrarla. t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması lazımYumurtlama olmusmu ayin 11 de yaptim 4 6dti ve gerisi silik ve gebelik testi ne zaman yapmalıyım
2gun kalfi çıkmaz daha o zaman hergun yaptim çıkmadı en koyu olanlar bunlar tertemiz sikinti var acaba laboquick markadaha olmamış yumurtlama canım her gün aynı saatte sıvı almadan tekrarla. t çizgisi c kadar koyu yada daha koyu olması lazım
adetiniz bitince hemen başladınız mı test yapmaya bende bu marka kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.2gun kalfi çıkmaz daha o zaman hergun yaptim çıkmadı en koyu olanlar bunlar tertemiz sikinti var acaba laboquick marka
Adet 24 oldum bitti rahim filimi cekildim ağustosun 31 5gun sonra ilişki önerdi ben de o zaman basladim yani adetten 6gun sonra basladimadetiniz bitince hemen başladınız mı test yapmaya bende bu marka kullanıyorum sıkıntı yaşamıyorum.
merhaba ben hep öğleden sonra 2 ya da 3 de yapıyorum siz hangi saatlerde yapıyorsunu değişiklik oluyormu sabah akşam yaptıgınızda
bir yerde ve aldığım yerde son 1 saat sıvı tuketmeyin diyorMrb ben sabah ilk idrardan su alımını kesip 3 saat sonra yapiyordum .aksamda 22.00 gibi yapiyordum. İlk idrar olmamasi gerekiyor. Benim her ay degisiyordu bazen 19.bazen 21.23. günlerde yumurtluyordum.oyüzden en güzeli en azindan 1 sefer regli sonrasi baslayip pik olana kadar devam etmek ve ortalama yumurtlama günlerini tespit etmek .
Bende ovülasyon testi yapıyorum ama anlayamadım ya bi gün baya yaklaştı 2 çizgi birbirine ama aynı koyulukta olmadı takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi silik yine. Soldaki test bugüne ait
bir yerde ve aldığım yerde son 1 saat sıvı tuketmeyin diyor
Bende ovülasyon testi yapıyorum ama anlayamadım ya bi gün baya yaklaştı 2 çizgi birbirine ama aynı koyulukta olmadı takvime göre bugün yumurtlama günüm ama çizgi silik yine. Soldaki test bugüne ait
Teşekkür ederimm devam edeceğim inşallah yakalarım koyulaşmaCanim malesef takvimler cok az kiside tutuyor. Ben mesela 21.23.gunler yumurtluyorum. Takvimlere raģbet etme test yapmaya devam et
Hayırlısıyla insallahhhInsallah elbette Bir gün olur ama o gün gelecekmiş bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?