Sebha_ 🌺 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 926 267 23 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sebha_ #1 Kızlar önerebilceniz doğru sonuç çıkaran ovalasyon testi varmı (pcos olanlar kullandığınız)
S sehu03 Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 287 53 18 23 19 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sebha_ #2 Sebha_ .!.: Kızlar önerebilceniz doğru sonuç çıkaran ovalasyon testi varmı (pcos olanlar kullandığınız) Genişletmek için tıkla... Artimed var canım ben ondan memnunum tam gösteriyor
Sebha_ .!.: Kızlar önerebilceniz doğru sonuç çıkaran ovalasyon testi varmı (pcos olanlar kullandığınız) Genişletmek için tıkla... Artimed var canım ben ondan memnunum tam gösteriyor
Sebha_ 🌺 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2023 926 267 23 20 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sebha_ #3 sehu03 .!.: Artimed var canım ben ondan memnunum tam gösteriyor Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canim
sehu03 .!.: Artimed var canım ben ondan memnunum tam gösteriyor Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim canim
Lady Guinevere ne bilim ya… Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 12.286 10.786 218 29 20 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Sebha_ #4 Sebha_ .!.: Kızlar önerebilceniz doğru sonuç çıkaran ovalasyon testi varmı (pcos olanlar kullandığınız) Genişletmek için tıkla... laboquick kullanıyorum ama bundan önce artımed kullandım o da iyiydi sadece çok büyük olduğu için saklamak sıkıntı olduğu için laboquick’in kaset testine gectim.
Sebha_ .!.: Kızlar önerebilceniz doğru sonuç çıkaran ovalasyon testi varmı (pcos olanlar kullandığınız) Genişletmek için tıkla... laboquick kullanıyorum ama bundan önce artımed kullandım o da iyiydi sadece çok büyük olduğu için saklamak sıkıntı olduğu için laboquick’in kaset testine gectim.