3 gün normal yarın çatlar muhtemelenKızlar son üç gündür ovilasyon testimde ilk gün çift çıktı ikinci gün T çizgisi koyu çıktı bugünde gene çift çıktı normalmi üç gün böyle çıkması
T çizgisi koyu çıktığında pik çatladı anlamına gelmiyormuydu dün T çizgi çok koyuydu bugünde eşit çıktı3 gün normal yarın çatlar muhtemelen
Toplu resim atın yorum yapalimT çizgisi koyu çıktığında pik çatladı anlamına gelmiyormuydu dün T çizgi çok koyuydu bugünde eşit çıktı
Bugünkü böyle dünkünü çekmemiştim ama dünkü T çizgisi C den baya koyuydu 2 gün önce yaptığım da da böyle çıktı dün T çizgisi çok koyu olunca bugün silik olur diye düşünmüştüm bugünde koyu çıkınca kafam karıştıToplu resim atın yorum yapalim
3gun koyu çıkması normal bu yumurtalama halen pik çatlama olmamışBugünkü böyle dünkünü çekmemiştim ama dünkü T çizgisi C den baya koyuydu 2 gün önce yaptığım da da böyle çıktı dün T çizgisi çok koyu olunca bugün silik olur diye düşünmüştüm bugünde koyu çıkınca kafam karıştı
Çatlama olduğunda silikleşmesi mi gerekiyor3gun koyu çıkması normal bu yumurtalama halen pik çatlama olmamış
EvetÇatlama olduğunda silikleşmesi mi gerekiyor
Silikleşitiği günüde değerlendirmek gerekiyor mu koyu çıktığı günü değerlendirmek yeterli mi peki yarın silikleşse mesela
Evet ikisini de değerlendirmek gerekSilikleşitiği günüde değerlendirmek gerekiyor mu koyu çıktığı günü değerlendirmek yeterli mi peki yarın silikleşse mesela
Teşekkür ederimEvet ikisini de değerlendirmek gerek
Evet benimkide öyle üç gün üst üste cift cizgi nedeni ne olabilirKızlar son üç gündür ovilasyon testimde ilk gün çift çıktı ikinci gün T çizgisi koyu çıktı bugünde gene çift çıktı normalmi üç gün böyle çıkması
Havuç tuketmelisin 2 3 tane çatlamasına yardımcı olurBugünkü böyle dünkünü çekmemiştim ama dünkü T çizgisi C den baya koyuydu 2 gün önce yaptığım da da böyle çıktı dün T çizgisi çok koyu olunca bugün silik olur diye düşünmüştüm bugünde koyu çıkınca kafam karıştı
Çift çizgi mi yoksa t c den daha mi koyu eğer oyleyse 2 3 tane havuç tüketebilirsin çatlamaya yardımcı oluyorEvet benimkide öyle üç gün üst üste cift cizgi nedeni ne olabilir
Bugünkü böyle dünkünü çekmemiştim ama dünkü T çizgisi C den baya koyuydu 2 gün önce yaptığım da da böyle çıktı dün T çizgisi çok koyu olunca bugün silik olur diye düşünmüştüm bugünde koyu çıkınca kafam karıştı
Bu şekildeÇift çizgi mi yoksa t c den daha mi koyu eğer oyleyse 2 3 tane havuç tüketebilirsin çatlamaya yardımcı oluyor
2 gündür pik gibi duruyo havuç tüketebilirsinBu şekilde
Yumurtlama döneminde ağrı olabiliyo çatlama zamanı da ağrı olabiliyoVe 2 gün önce acayip sol kasıgımda agrı oldu
Ben bu ovilasyon testinden bişey anlamıyorum pik Ne demek bide nezman ilişki olunması gerekiyo2 gündür pik gibi duruyo havuç tüketebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?