Gebeliğe Hazırlık Ovilasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ovilasyon testinden bişey anlamıyorum pik Ne demek bide nezman ilişki olunması gerekiyo
Bak mesela benim gecen ay ki ovulasyon testlerim 27 28 29 pikti 30 catlama biz 27 28 ve 30 unu degerlendirdik kimyasal da olsa gebelik olusmustu canim

Eklentiler

• 20211230_172433.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 33
Ben hsg cekindim tüplere gitmiyor sonra laparaskobi oldum karından girdiler baktılar tüpler tıkalı cıktı enfeksiyon dedi 9 senedir istiyoruz Bi kızım var 12 yasında tüp bebek dendi sonuç
Rabbim sifa versin canim ilk cocugunuz tup bebek miydi herhangi bir tedavi goruyo musun suan

Rabbim sifa versin canim ilk cocugunuz tup bebek miydi herhangi bir tedavi goruyo musun suan
Hayır tüp bebek degil normal ama sonradan olmadı şuan Bi macun kullanıyorum ben hiç yumurtlama günü agrım olmuyordu insalllah Bi sonuç alabilirim cok memnun kalan olmuşda belki ismini duymuşundur C_life macun

Hayır tüp bebek degil normal ama sonradan olmadı şuan Bi macun kullanıyorum ben hiç yumurtlama günü agrım olmuyordu insalllah Bi sonuç alabilirim cok memnun kalan olmuşda belki ismini duymuşundur C_life macun
Ya ne guzel dogal yolla bi cocugun var Allah bagislasin Inşallah faydasını görürsün canım benimde geçen ay baya ağrı oldu çatlama olurken hissettim yani kimyasal gebelikmis malesef gebelik testlerimde baştan çıktı sonra siliklesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…