OVİLASYON TESTİ

Ben t
Adetiniz bitince başlayabilirsiniz her gün aynı saatte yapın yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesin 😊iki çizgide kopkoyu olduğu zaman yumurtlamanız başlamış demektir daha sonra ikinci çizgi silikleşince de çatlamış oluy

Adetiniz bitince başlayabilirsiniz her gün aynı saatte yapın yapmadan önce 2 saat sıvı alımını kesin 😊iki çizgide kopkoyu olduğu zaman yumurtlamanız başlamış demektir daha sonra ikinci çizgi silikleşince de çatlamış oluyor
Merhabalar ben testi yaptım dün ona dikakt etmemistim bugün yaptım bir kaç dk bekledim tek çizgi idi attım çöpe bugün testi yine yaptım bir kaç dk tek çizgi idi sonra lavabonun üzerinde kaldı 2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ilk kaç dk da belli oluyor bekleyince de doğru sonucu acaba bilginiz varmi

Ben t

Merhabalar ben testi yaptım dün ona dikakt etmemistim bugün yaptım bir kaç dk bekledim tek çizgi idi attım çöpe bugün testi yine yaptım bir kaç dk tek çizgi idi sonra lavabonun üzerinde kaldı 2 saat sonra baktım çift çizgi olmuş ilk kaç dk da belli oluyor bekleyince de doğru sonucu acaba bilginiz varmi
İlk 10 dakika içindeki sonucu dikkate almalısınız ve zaten vücudumuzda her zaman lh hormonu olduğu için silikte olsa çizgi olması normal önemli olan çizginin en koyu oldduğu günü bulmanız
Testlerinizi çöpe atmayın bence kıyaslama yapmak için biriktirin gün gün😊

İlk 10 dakika içindeki sonucu dikkate almalısınız ve zaten vücudumuzda her zaman lh hormonu olduğu için silikte olsa çizgi olması normal önemli olan çizginin en koyu oldduğu günü bulmanız
Tamamdır ozaman ilk dkikalarda tek çizgiydi yumurtlama olamamış henüz çok tşk ederim ben 2 saat sonra bakınca bilemedim ilk kez kullanıyorum bu testi bilgilendiriniz için tşk ederim🙏🙏

Tamamdır ozaman ilk dkikalarda tek çizgiydi yumurtlama olamamış henüz çok tşk ederim ben 2 saat sonra bakınca bilemedim ilk kez kullanıyorum bu testi bilgilendiriniz için tşk ederim🙏🙏
Rica ederimmm evet ilk 10 dakika süre tutun gerisini dikkate almayın demek daha yumurtlama başlamamış yine bir sorunuz olursa burdayım 🌸

Sizi böyle rahatsız ediyorum ama dün akşam çift çizgiyi hemen gördüm orta koyuluktaydi hergunmu ilişki olmalı birgün ara işlemi yapılmalı bu zamanlarda acaba

Sizi böyle rahatsız ediyorum ama dün akşam çift çizgiyi hemen gördüm orta koyuluktaydi hergunmu ilişki olmalı birgün ara işlemi yapılmalı bu zamanlarda acaba
Estağfurullah ne rahatsızlığı
Bir sorununuz yoksa her gün yapın bence ve çatladığı günü de kaçırmamaya çalışın mutlaka değerlendirin😊

Back
X