Canım yok daha pil değil ama yine de değerlendirin ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyorKızlar yumurtlama var mı bunda emin olamadım
Eki Görüntüle 3430717
Ya pik değilse gebelik testi yaptım silik çıktı çok hafif bu şekil gebe olma durumu oluyor muCanım yok daha pil değil ama yine de değerlendirin ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyor
Olabilir neden olmasın fotoğraf olarak atsana canım bakalım gebelik testi neYa pik değilse gebelik testi yaptım silik çıktı çok hafif bu şekil gebe olma durumu oluyor mu
Yumurtlama olmadan mı gebelik var diyorsun onu bilemedim kaç dk çıktı çizgi ona bağlı
Bu şekil çıktı da kan verdim 3.10 çıktı değer yükselir mi bilmiyorum işte yumurtlama pik görmedim ya kafam karıştı bu beklentim yoktuPik değil ama olmak üzere değerlendir kuzum. Yumurtlama olmadan gebelik olur mu olmaz bence. Ama 2 kere yumurtlama yaşadıysan bu ay ki olabiliyormuş. O zaman olur
Canım tehlikeli bir değer yükselme olasılığı yüksek bir değer. Adetin gecikti miBu şekil çıktı da kan verdim 3.10 çıktı değer yükselir mi bilmiyorum işte yumurtlama pik görmedim ya kafam karıştı bu beklentim yoktu
Hemen çıktı beklemedim yaniKaç dakika da çıktı ama kuruma çizgisi de olabilir
2 gün falan oldu gecikmeCanım tehlikeli bir değer yükselme olasılığı yüksek bir değer. Adetin gecikti mi
Ben adetin 3. Günü 0,456 çıktı. 7. Gün 15 çıktı ama ben kimyasal geçirdim. Sizde dikkat edin2 gün falan oldu gecikme
Hemense eğer gebelik varHemen çıktı beklemedim yani
Ama yumurtlama var mı diye sormuşsun adetim 2 gün gecikti demişsin orayı pek anlamadım bu son yaptığın koyulaşma gebelikten ötürü de çıkıyor olabilirKızlar yumurtlama var mı bunda emin olamadım
Eki Görüntüle 3430717
Ben daha önceden iki kez geçirdim zaten ama işte yumurtlama pik olmadan nasıl oldu ona kafam gittiBen adetin 3. Günü 0,456 çıktı. 7. Gün 15 çıktı ama ben kimyasal geçirdim. Sizde dikkat edin
Tabi hemen adet sonrası yumurtlama testi yaptım baya da geç gördüm bu koyuluğu zaten ben piktir diye düşünmüştüm ame pik olmamış diyorlar gebelik testi de böyle olunce adetim de geçince kafam karıştı açıkçasıAma yumurtlama var mı diye sormuşsun adetim 2 gün gecikti demişsin orayı pek anlamadım bu son yaptığın koyulaşma gebelikten ötürü de çıkıyor olabiliryumurtlama görmedim diyorsun peki bu ovalüsyona hemen adet sonrasımı başladın
Vallaha bu bir ilk olur puana kadar hep yaptın dimi ovalüsyonu dediğim gibi sondaki koyulaşma gebelikten dolayı olabilir kan verecekmisin zaten iki günde geçmişTabi hemen adet sonrası yumurtlama testi yaptım baya da geç gördüm bu koyuluğu zaten ben piktir diye düşünmüştüm ame pik olmamış diyorlar gebelik testi de böyle olunce adetim de geçince kafam karıştı açıkçası
Ama burda 15 test var 15 günde bir mi adet oluyorsunKızlar yumurtlama var mı bunda emin olamadım
Eki Görüntüle 3430717
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?