- 3 Mayıs 2023
- 1.503
- 838
- 53
- 32
Ovulasyon testlerinin hassasiyetleri farklı olabiliyor 20-22 mm gösterenler var ama yumurta da 18-19mmde de döllenebilir o yüzden pik çıkmamıştırBen daha önceden iki kez geçirdim zaten ama işte yumurtlama pik olmadan nasıl oldu ona kafam gitti
Bir gebenin günlüğü ovilasyonları bunlarıOvulasyon testlerinin hassasiyetleri farklı olabiliyor 20-22 mm gösterenler var ama yumurta da 18-19mmde de döllenebilir o yüzden pik çıkmamıştır
Dün verdim 3.10 çıktı 2 gün sonra bidaha gidicem takip için artacak mı diyeVallaha bu bir ilk olur puana kadar hep yaptın dimi ovalüsyonu dediğim gibi sondaki koyulaşma gebelikten dolayı olabilir kan verecekmisin zaten iki günde geçmiş
Hepsini çekmedim yaAma burda 15 test var 15 günde bir mi adet oluyorsun
Yaaa hiç pik yoktu yani vallaha inşallah gebesindir çok güzel olurHepsini çekmedim yabenim adet döngüm uzundur 35 gün ve üzeri
Pike yaklaşmıştı inşallah yumurtlamadır bu ne diyimYaaa hiç pik yoktu yani vallaha inşallah gebesindir çok güzel oluryumurtlama olmadan gebelik
Ben de pik görmeden hamile kalmıştım olabiliyor yani yumurta yok değil daha küçük boyuttaBir gebenin günlüğü ovilasyonları bunları
Ee devam etti mi gebeliğiniz pekiBen de pik görmeden hamile kalmıştım olabiliyor yani yumurta yok değil daha küçük boyutta
Attıkların arasındakiler miPike yaklaşmıştı inşallah yumurtlamadır bu ne diyim
Evet bunlarAttıkların arasındakiler mi
Bunlara göre pil yok ama bir arkadaşın da dediği gibi yumurta büyüklüğünü algılaması farklı olabilir testlerinEvet bunlar
Benim aldığım test bir gebenin günlüğü sayfasından aldım onun testleri 19 20 arası algıyomuş sanırım biraz erişkin yumurtaları yani inşallah bu durumdan ötürüdür tam pik olmaması bakalım görücez hayırlısı olsun herşeyinBunlara göre pil yok ama bir arkadaşın da dediği gibi yumurta büyüklüğünü algılaması farklı olabilir testlerin
İnşallah canım bizde bilgilendir durumunla ilgiliBenim aldığım test bir gebenin günlüğü sayfasından aldım onun testleri 19 20 arası algıyomuş sanırım biraz erişkin yumurtaları yani inşallah bu durumdan ötürüdür tam pik olmaması bakalım görücez hayırlısı olsun herşeyin
Tammdırİnşallah canım bizde bilgilendir durumunla ilgili
yok maalesef 7.haftada kaybettimEe devam etti mi gebeliğiniz peki
İnşallah sağlıklı gebelikler elde ederizyok maalesef 7.haftada kaybettim
Adet döngün nedir kaç günde bi oluyorsun adet
29. Gün adet olurumAdet döngün nedir kaç günde bi oluyorsun adet
Bu ay yumurtlama olmayabilir az kalmış adetine çünkü29. Gün adet olurum
Yani adetin başladığı günden sayarsak 29. Gündü ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?