Bugün regli olmam gerekiyordu olmadım evde gebelik testi olmadığı için ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sonra eczane den kaset test aldım ondada silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim ikisininde resmini attım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hamilesin hayırlı olsunBugün regli olmam gerekiyordu olmadım evde gebelik testi olmadığı için ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sonra eczane den kaset test aldım ondada silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim ikisininde resmini attım
Daha koyu olması gerekiyor regli zamanı hamilelik varsa pik gibi koyu oluyor ikinci çizgi ovulasyon da... Evet hcg testinden daha erken belli oluyor ovulasyon testinde gebelikBugün regli olmam gerekiyordu olmadım evde gebelik testi olmadığı için ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sonra eczane den kaset test aldım ondada silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim ikisininde resmini attım
Söylemiştim garantiydi zaten kanla da garantiledin canım hadi tebrik ederim seniKan verdim kızlar hamileyim
Maşallah çok güzel sonuçta iki gün sonra aynı yerde tekrar kan ver iki gün sonra iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelik denebilmesi için inşallah sağlıkla alırsın kucağına canımNasıl sence
Peki normalde nasıl olması gerekiyor adet gunundeyseBugün regli olmam gerekiyordu olmadım evde gebelik testi olmadığı için ovilasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sonra eczane den kaset test aldım ondada silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim ikisininde resmini attım
Kızlar ihtimal varmiii regliye 1 gun kapa ovilasyonEvet canım hamilesin hayır![]()
Tek çizgiPeki normalde nasıl olması gerekiyor adet gunundeyse
Silik çizgi çıkmış benimde böyle olmuştu şimdi 16 haftalık hamileyimKızlar ihtimal varmiii regliye 1 gun kapa ovilasyon
Bende galiba hormonlarımda bisey çıktı çünkü gebelik kaset testumde pozitif geldi sonra kan verdim negatif zaten 2 gün sonra hasta oldum bu ay denedik bekliyorum incir kürü falan yaptimSilik çizgi çıkmış benimde böyle olmuştu şimdi 16 haftalık hamileyim