Canım bende yakın şehirlerdeki eczaneleri aradım birinde çıktı. Bir yakinimiza söyledik buzlarla gönderdi çevre şehirleri ara yakınınız varsa otobüsle yanında buzlarla bı kutu da gondersinMerhaba hanımlar ...hayırlı akşamlar yumurta takibim yapıldı beş günlük gonal f kullanımı sonrası yumurtam erken cevap vermiş ve 18 milim olmuş acil bir kararla hemen yarın sabah aşılama dediler ovirtella bulamadım ve tedavim bu ay iptal olcak bu ahi degerlendirmek istiyorum başımdan böyle birşey geçen varsa lütfen yazabilir mi bu yumurta kendiliğinden çatlar heralde kür kullansam faydası olur mu
MerhabaCanım bende yakın şehirlerdeki eczaneleri aradım birinde çıktı. Bir yakinimiza söyledik buzlarla gönderdi çevre şehirleri ara yakınınız varsa otobüsle yanında buzlarla bı kutu da gondersin
Devlet kurumu kabul eder mi acaba raporlu ilaç bugün bir eczacı söyledi cesaret edip soramadım ebeleremuadilini alın ille de ovıtrella die bısey yok ki
Bildiğim ve okuduğum herkes bol bol havuç ye çatlıyor diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum ama. Bide bende merak ediyorum bu ilacın muadili kolay bulunanı yokmu diye. Benim Dr da zor bulursunuz ama bulsanız iyi olur falan dedi yani muadili olsaydı başka ilaç yazmaz mıydı diye düşünüyorumMerhabao kadar yeri aradım ki çok zor durumda kaldım malesef günlerdir yumurta takibi yapılıyor ziyan olcak tek çarem bu ayı degerlendirmek ama işe yarar mı bilmiyorum gonal f bin buyuttugu yumurta kendiliğinden çatlar mı acaba degerlendirsek
Bu kadar Gonalf falan kullandıktan sonra verin parasını kendınız alın .Devlet kurumu kabul eder mi acaba raporlu ilaç bugün bir eczacı söyledi cesaret edip soramadım ebelere
Çok haklısınızBu kadar Gonalf falan kullandıktan sonra verin parasını kendınız alın .
Canım söylediğin ebelerin telefon numarası varsa bir şekilde ulaşmaya çalış nöbetçi eczaneden en kötü muadilini alırsın ve daha düzgün bir yolla ilerlemiş olursunÇok haklısınızbenim ebeler çatlatma ignesiyle gonal f yi bu akşam 15 dakika arayla vurun yarın sabah aşılama dediler bulamadım hiçbir şekilde bende şöyle yapmayi düşünüyorum yarın sorcam muadilini kabul ederlerse kenara saklayacam aynı şeyi yaşamamamak için şuan gelismis yumurtam var bu ay boşa gitsin istemiyorum nasıl degerlendirsek nasıl catlatsam onu arastirmaya başladım artık mecburen
Çok haklısınız benim ebeler çatlatma ignesiyle gonal f yi bu akşam 15 dakika arayla vurun yarın sabah aşılama dediler bulamadımBu kadar Gonalf falan kullandıktan sonra verin parasını kendınız alın .
Çok teşekkür ederim canım benimCanım söylediğin ebelerin telefon numarası varsa bir şekilde ulaşmaya çalış nöbetçi eczaneden en kötü muadilini alırsın ve daha düzgün bir yolla ilerlemiş olursun
İnşallah bulursun canım hayırlısıyla gebelik haberini de alırsınÇok haklısınız benim ebeler çatlatma ignesiyle gonal f yi bu akşam 15 dakika arayla vurun yarın sabah aşılama dediler bulamadımhiçbir şekilde bende şöyle yapmayi düşünüyorum yarın sorcam muadilini kabul ederlerse kenara saklayacam aynı şeyi yaşamamamak için şuan gelismis yumurtam var bu ay boşa gitsin istemiyorum nasıl degerlendirsek nasıl catlatsam onu arastirmaya başladım artık mecburen
Çok teşekkür ederim canım benimebelere sordum numara istedim vermiyorlar yarın sabah gelip haber verin dediler yani gidip bulamayacağını soyleyecem malesef bu akşam bu muadili sorcam ama çok haklısınız çok Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun yaİnşallah bulursun canım hayırlısıyla gebelik haberini de alırsın
Çatlatma iğnesinden 36 sonra aşılama oluyor size ertesi gün aşılama mk dedilerÇok haklısınız benim ebeler çatlatma ignesiyle gonal f yi bu akşam 15 dakika arayla vurun yarın sabah aşılama dediler bulamadımhiçbir şekilde bende şöyle yapmayi düşünüyorum yarın sorcam muadilini kabul ederlerse kenara saklayacam aynı şeyi yaşamamamak için şuan gelismis yumurtam var bu ay boşa gitsin istemiyorum nasıl degerlendirsek nasıl catlatsam onu arastirmaya başladım artık mecburen
Çok teşekkür ederim canım benimebelere sordum numara istedim vermiyorlar yarın sabah gelip haber verin dediler yani gidip bulamayacağını soyleyecem malesef bu akşam bu muadili sorcam ama çok haklısınız çok Allah razı olsun
İstanbul bağcılar dayımhangi şehirdesiniz?
Varmış ama oda yok piyasada raporlu ilaç benimki yazılması gerek o yuzdenOvitrelle in muadili var mı ki
İlk asilamamÇatlatma iğnesinden 36 sonra aşılama oluyor size ertesi gün aşılama mk dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?