Ovirtella bulamayanlar ? Gelebilir mi

Siz ozeldemi yaptırdınız tuttumu acaba sizinki
Üçü de devlette de oldu ikisinde iğneyi aldım eve geldim benden akıntı gitti yumurtam çatladı yani. İki iğneyi de gereksiz vurmuş oldum. 3. De iğne kullandım kiste dönüşmüş yumurta 3 aşılama da negatif oldu sizin ki inşallah tutar. Trabzondayım yakın olsanız gönderirdim burada kara borsa ama bulunuyor bi şekil

Çok çok geçmiş olsun cok kötü olmuş benimde onkadar sacma gectiki asilamam anlatamam her terslik oldu o an birde hocanın yapan asistanı fırçalaması iyice stres Allah razı olsun bunu söylemeniz bile o kadar değerli ki ben ilacı bulamadığım için şuan hastaneye gidiyorum bu ay iptal olcak ikinci asilamam

Gonapeptyl de çatlatma iğnesi bir doktora sorun isterseniz. Hemen ertesi gün planlanması da değişikmiş 36 saat falan bekleniyordu diye hatırlıyorum ben. Her tedavi farklıdır tabi.

Vakit kaybettim diye düşünmeyin eşiniz sperm sıkıntısı yoksa bol bolll havuç yiyin yürüyüş yapın zaten yumurta çatlıyor. Bu ayı değerlendirin yine de

Gonapeptyl de çatlatma iğnesi bir doktora sorun isterseniz. Hemen ertesi gün planlanması da değişikmiş 36 saat falan bekleniyordu diye hatırlıyorum ben. Her tedavi farklıdır tabi.
Çok tesekur ederim bugün söyledim ama kabul etmediler aşılamaya aldılar beni çatlatma iğnesi olmadan bende sasirdim

Vakit kaybettim diye düşünmeyin eşiniz sperm sıkıntısı yoksa bol bolll havuç yiyin yürüyüş yapın zaten yumurta çatlıyor. Bu ayı değerlendirin yine de
Allah razı olsun inşallah benimde tutar bugün ikinci asilamam oldu güzel gevmedi ama oldu işte

Hangi şehirdesin

Aşılamanız olduysa bi süre eğilmeyin yükselmeyin bir yerlere bol bol kuruyemiş tüketin vitaminleri de unutmayın yumurta güzel büyümüş inşallah kiste dönüşmeden çatlar ve havuç
Allah razı olsun ya tamam uygulayacam çok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…