Ovirtelleden sonra 7. Ve 9. Gün test

1902837465bsr

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
218
122
18
24
Meraba Kizlar 18 ocakta çatlatma iğnesi oldu 22 ve 29mm yumurtam oluştu iğneden sonraki 7. Ve 9. Gün test yaptım hayalet çizgi sizce hala iğnenin etkisiimi yoksa hamilelik varmı veya çizgi giderek kaybolup negatiflesicekmi bilgisi olan aynı şey başına gelen lütfen yardımcı olsun

Eklentiler

• IMG_20220127_125738.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 61
Çatlama iğneleri 30 - 40 a kadar yükseltiyomus ama hamilelik testi 50 altını ölçmüyomus öyle okudum ve 9.güne kadar ilacın etkisi kalırım bilmiyorum inşallah hamilesindir

Bunu Bi oku

Yaptıgın test erken gebelik testi değil hassas değildir yani 50 bile ölçmüyodur bence 20 falan ölçüyodur

Igne etkisi canim. Hamile kalsan bile 7-9 gun içinde testde belli olmaz. Igneden 12 gun sonra test yapmaya başla. Benim 9cu gun daha koyu çikardi. Belki de hamilesin ama şuanki test igneden. Birazcik sabret 12ci gunu yapmaya başka en erken

Yaptıgın test erken gebelik testi değil hassas değildir yani 50 bile ölçmüyodur bence 20 falan ölçüyodur
Canjm testler 5den yukari hcg degerlerin olcerler. Benim 10dan aşagi hcg sonucumu bile test algilamişdi hamileyken. Ignenin etkisi devam ettigi için biraz sabredip oyle test yapmak gerek

İğneden sonra 12. günüm. Birinci yarım saat kadar sonra belirdi. İkincisi bir dakikayı buldu. Belki iğne etkisidir hiç bilmiyorum çok heyecanlıyım.

Eklentiler

• B06A16A6-71D5-4E05-91B0-485FE94CC19B.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 56
İğneden sonra 12. günüm. Birinci yarım saat kadar sonra belirdi. İkincisi bir dakikayı buldu. Belki iğne etkisidir hiç bilmiyorum çok heyecanlıyım.
İnsallah iğne etkisi değildir canım. Ben 13.gun negatif gördüm bugün 15. Gün bidaha da test yapmadım adet olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…