- 21 Mart 2023
- 35
- 14
- 3
- 24
- Konu Sahibi uzgunpcolu
-
Ben burda bi post daha açtım herkes olumlu konuştu sen neden böyle dedin ki? Daha adete 5 gün cidden normal değil mi iğnenin 13. Günü etki devam eder mi yaniGebelik yok. Geçmiş olsun. İğne etkisi ile 4. 58 çıkmış. Dr a sorana 2 gün sonra tekrarla der ama değer düşük. Allah hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin.
Bugün tekrar verdim ama sen kan tahlili mi yaptın normal idrar testi mi??Testi tekrarladın mı. İnşallah sağlıklı olumlu sonuç alırsın onların dedikleri gibi. Ben aşılama yaptırdım aynı süreçten geçtim. Adet günü değil de 14. Gün test yapmamı istemişti. Ben 13. Gün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm. 14 te sonucu alınca şok olmuştum cok ağlamıştım. Tutmamıştı. Yani etkisi sürebilirmiş. Sonucu buraya da yazar mısın
Senin dediğin çıktı maalesef... 4.58 den 1.6 ya düştü sonuçTesti tekrarladın mı. İnşallah sağlıklı olumlu sonuç alırsın onların dedikleri gibi. Ben aşılama yaptırdım aynı süreçten geçtim. Adet günü değil de 14. Gün test yapmamı istemişti. Ben 13. Gün erken gebelik testinde çift çizgi gördüm. 14 te sonucu alınca şok olmuştum cok ağlamıştım. Tutmamıştı. Yani etkisi sürebilirmiş. Sonucu buraya da yazar mısın
3buçuk yıllık evliyim, pco var bu benim 2.tedavim ama ben şimdiden yoruldum bende rahim filmi çektirdim temiz çıkmıştı ilk bebek istemeye başladığımda doktora gittim klomene başladı ben ilacı içtim ama takibe gitmemiştim bazı şeylerin hep arkasına düşmediğim için böyle oluyor belkide bundan sonra durmicam zaten nereye kadar giderse ben hiç aşılamaylada uğraşmicam direk tüp bebekÜzülmen için söylememiştim. Aynısını yaşadım. Geçmiş olsun. Vazgeçme tekrar dene. Sabret. İmkan varsa vücudun toparlanınca tekrar dene. Ben rahim filmi, klomen ile tedavi, aşılama.. 2 yıl sürdü. Aşılama bir kez olumsuz olunca bir daha istemedim. 3. Yıl tüp bebek başladım. Çok şükür ocak ayında doğum yaptım. Allahım hayırla sağlıkla sana da nasip etsin inşallah.
Merhaba. Bu ay doktorumla Yumurta takibi yaptık. 24 Martta doktorum 1 adet 18.35 mm boyutunda yumurta gordu. Sadece letu isimli ilaci kullandim, yumurtamin buyumesi icin.Senin dediğin çıktı maalesef... 4.58 den 1.6 ya düştü sonuç
Adete 5 gün kala 4.58 çıktı sonuç adete 2 gün kala 1.6 kimyasal dedi doktor zamanını bekle ben erken yaptırdım ve bununla karşılaştım bu arada iğnenin 14.günüydü ilk kan tahlilimMerhaba. Bu ay doktorumla Yumurta takibi yaptık. 24 Martta doktorum 1 adet 18.35 mm boyutunda yumurta gordu. Sadece letu isimli ilaci kullandim, yumurtamin buyumesi icin.
25 martta sabah 11 de catlatma ignesi ovitrelle vuruldum. 4 Nisan da yani igne vurulduktan sonra 10. Gun kan verdim. Beta hcg ( 0.848 ) cikti. Bu değere göre hamile değilim. Henüz regl olmadim. Doktorum 10 Nisan da yeniden kan vermemi soyledi. Bu şekilde bir durun yaşayan, ve hamile kalan var mı? Herkese bu gebelik yolunda kolaylıklar dilerim.
Yüce rabbim içim çok daraldiginda, çok umutsuz olduğumda ağlayarak evlat istediğim zamanlarda hepimiz dua ediyorum. Allahin izniyle hepimizin bebekleri olacak:) dilerim sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları. İnsanın çevresinde herkesin evladı olunca, onlar icin sevinip kendin için üzülürsün. Her üzüntünün mükafatı da olacak elbet. İçini daraltma. Yeniden başla. Hergun güneş doğuyor, bizde gözlerimizi açıyoruz. Sabredelim. İyi düşünelim iyi olsun.Adete 5 gün kala 4.58 çıktı sonuç adete 2 gün kala 1.6 kimyasal dedi doktor zamanını bekle ben erken yaptırdım ve bununla karşılaştım bu arada iğnenin 14.günüydü ilk kan tahlilim
Ne güzel düşünceler Allah razı olsun bende her zaman önce başkalarına sonra kendime ederim Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahYüce rabbim içim çok daraldiginda, çok umutsuz olduğumda ağlayarak evlat istediğim zamanlarda hepimiz dua ediyorum. Allahin izniyle hepimizin bebekleri olacak:) dilerim sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları. İnsanın çevresinde herkesin evladı olunca, onlar icin sevinip kendin için üzülürsün. Her üzüntünün mükafatı da olacak elbet. İçini daraltma. Yeniden başla. Hergun güneş doğuyor, bizde gözlerimizi açıyoruz. Sabredelim. İyi düşünelim iyi olsun.
Ben pcosluyum. O sebeple ne zaman adet olurum bilmiyorum. Catlatma iğnesini 25 martta yaptirdim. Bugün igne olduğum günü saymazsak 10. Gün kan verdim 0.848 cikti. Pek ümidim yok. Doktorum 10 nisanda yeniden kan ver dedi. Ama kesin regl olurm.:)
Bu arada benim adetlerim düzenlidir en azından şu 1 buçuk yıldır öyle ve hep aynı gününde olurum bu ay yine aynı günde oldum adet ama geçen aylar gibi değil işte kimyasal olduğu için çok kötüyüm kanama çok fazla ve afedersin pıhtılaşma var çokcaYüce rabbim içim çok daraldiginda, çok umutsuz olduğumda ağlayarak evlat istediğim zamanlarda hepimiz dua ediyorum. Allahin izniyle hepimizin bebekleri olacak:) dilerim sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları. İnsanın çevresinde herkesin evladı olunca, onlar icin sevinip kendin için üzülürsün. Her üzüntünün mükafatı da olacak elbet. İçini daraltma. Yeniden başla. Hergun güneş doğuyor, bizde gözlerimizi açıyoruz. Sabredelim. İyi düşünelim iyi olsun.
Ben pcosluyum. O sebeple ne zaman adet olurum bilmiyorum. Catlatma iğnesini 25 martta yaptirdim. Bugün igne olduğum günü saymazsak 10. Gün kan verdim 0.848 cikti. Pek ümidim yok. Doktorum 10 nisanda yeniden kan ver dedi. Ama kesin regl olurm.:)
Canım ben 4 sene 4 aylık evliyim son 1 sene 4 aydır bebek istiyorduk. 29 yasindayim. Pcosluyum 2 ayda bir regl oluyorum. İlk bir sene sade3 korunmasz ilişki yaşadık. Son 4 aydır doktora gidiyorum. Doktorum pcoslu oldugumu, çocuğumun olacağını söyledi. Yumurtaları iyi durumda imis. Rahim filmi cekildim. Temiz çıktı. Kafamda deli sorular :)Ne güzel düşünceler Allah razı olsun bende her zaman önce başkalarına sonra kendime ederim Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Öyle deme inşallah senin vardır bu ay ben yaşadığımı paylaşmak istedim dualarım seninle inşallah bebeğin vardır inşallah
Kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın bu arada bende pcosluyum 3buçuk yıllık evliyim 22 yaşıma giricem
Kimyasal olmuş ancak şöyle düşün, en azından hamile kalabiliyorsun. Bu ay çok bol su iç. Rahim iyice temizlensin. Bende geçen ay çok pihtili regl oldum. Şüphe ettim. Son 3 aydır da eve hamilelik testi almiyorum. Çünkü onceden günde 2 kere test yapardımBu arada benim adetlerim düzenlidir en azından şu 1 buçuk yıldır öyle ve hep aynı gününde olurum bu ay yine aynı günde oldum adet ama geçen aylar gibi değil işte kimyasal olduğu için çok kötüyüm kanama çok fazla ve afedersin pıhtılaşma var çokca
Bi nevi daha yeni istiyorsunuz zaten bizim gibi insanların bebeği oluyor ama ya geç oluyor yada yardımcı üreme teknikleriyle oluyor. Bende çektirdim rahim filmi temiz çıktı nerdeyse gereken herşeyi yaptırdık hepsi temiz ama pco mahvediyor işte, hayırlısı..Canım ben 4 sene 4 aylık evliyim son 1 sene 4 aydır bebek istiyorduk. 29 yasindayim. Pcosluyum 2 ayda bir regl oluyorum. İlk bir sene sade3 korunmasz ilişki yaşadık. Son 4 aydır doktora gidiyorum. Doktorum pcoslu oldugumu, çocuğumun olacağını söyledi. Yumurtaları iyi durumda imis. Rahim filmi cekildim. Temiz çıktı. Kafamda deli sorular :)
Kimyasal olmuş ancak şöyle düşün, en azından hamile kalabiliyorsun. Bu ay çok bol su iç. Rahim iyice temizlensin. Bende geçen ay çok pihtili regl oldum. Şüphe ettim. Son 3 aydır da eve hamilelik testi almiyorum. Çünkü onceden günde 2 kere test yapardımkimyasal yaşasam da anlayama
Zaten tedaviyle oldu buda femara. Çatlatma iğnesi ve progestan kullandım oldu ama nasip değilmiş bu şekilde olduKimyasal olmuş ancak şöyle düşün, en azından hamile kalabiliyorsun. Bu ay çok bol su iç. Rahim iyice temizlensin. Bende geçen ay çok pihtili regl oldum. Şüphe ettim. Son 3 aydır da eve hamilelik testi almiyorum. Çünkü onceden günde 2 kere test yapardımkimyasal yaşasam da anlayamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?