Ovitrella çatlatma iğnesi

Aysegulll_eylullsu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
28
13
8
28
Merhaba kizlar ben pko hastasıyım özel hastaneye gittim bu ay solda bir tane yumurtam var gerekli büyüklüğe gelmiş ve doktorum ovitrella çatlatma iğnesi yazdı gece vurulmam gerekli kendim korkuyorum devlet hastanesi acili vururmu? Progestan da verdi doktorum böyle gebe kalan var mı aranızda?

Catlatma Ignenizi esiniz vurabilir bence. Incecik bir igne acitmayacak zaten. Nereden vurulacagini gostermislerdir diye dusunuyorum.

canım ovıtrelle mı ?
cok ınce o ıgne bende pazar gunu yaptım, oncesındede ıkı kere kullanmıştım

Progestanda verdi doktorum bana ilk deneme çatlama ignesiyle hayırlısı olsun hakkımızda sizdede uyku hali oldumu sürekli uykum geliyor benim
Progestan uyku yapıyor yaaa ben asılma olduğunda kullanmıştım. Gerçi şuanda uyku hali var bnde ama progestan kullanmiyorum

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
36 saat sonra olmalı dedi bana da doktor öyle değerlendirdik canım. Benim de bugün 13. Günüm dün test verdim 0,84 çıktı inşallah erken baktırdığım için bu kadar düşüktür değerim

Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulanlar kaç saat sonra ilişki olmalı sizce doktor 36 saat dedi ya kaçırırsam diye korkuyorum
Merabalar benim eşimin sperm kalitesi iyiydi biz o yüzden sadece 36. Saati değerlendiremedik iğneden önceki gün iğne günü ve 36. Saati değerlendirdik sonrasında günaşırı devam ettik çok şükür ilk ignemde hamile kaldım

Bende 22mm iken iğneyi vurdum dediğiniz gibi iğne öncesi iğneden 12 ve 36 saatti değerlendirdim ama ne iğne vurunca ne de şimdi bugün 7. Gün ne kasık ağrısı ne de başka bir belirti var iğne vurulanlar hep kaşığım ağrıdı falan yazmışlar ama bende hiç bir şey yok çok az bel ağrım oldu yok şimdide bir şey
Sizde belirti oldu mu
Kaçıncı gün teste çıktı

Bende 22mm iken vuruldum iğneyi dediğin gibi başlarda benimde hiç belirtim yoktu burda yazılanları okudukça kesin benimki olmadı diyordum herkez işte hamilelik belirtisi yaşıyordu bulananlar uyku yapanlar kasık ağrısı olanlar vs bende hicbisey yoktu 9. Gün falan çok hafif kasıklarım ağrımaya başladı adet olucakmisim gibi hafif bel ağrım oldu kesin adet olucam dedim o gün test yaptım hayalet çizgi vardı iğne etkisidir dedim sonrasında hayatımda ilk defa göğüs ucum ağrımaya başladı 13. Gün test yaptım negatifti adetime 3 gün vardı tamamen umudum bitti 16. Gün yani adet günüm gorumcemin ısrarı ile erken gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı yani herkezde aynı şeyler olucak diye bı şart yok bence hatta o kadar belirti yaşayan kişiler negatifi gördü bulantı vs hamileligin 6. Haftasında başladı bende inşallah seninkide pozitif sonuçlanır

İnşallah canım bana da dua et lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş bugün 7. Günüm bakalım ne olacak hayırlısı olsun inşallah bende bekleyeceğim erken test yapıp negatif görünce adete kadar hep bir acaba mı duygusu oluşuyor bundan sonrası nasip kısmet

Hayırlısı olsun inşallah dualarım sizinle

Bende yarın olacağım iğneyi ama bu iğne olduktan 36 saat sonra öneriyorlar ya doktorunuz size o skeildemi söylemişti zararı olmadimi

Bende yarın olacağım iğneyi ama bu iğne olduktan 36 saat sonra öneriyorlar ya doktorunuz size o skeildemi söylemişti zararı olmadimi
Bı zararını görmedik doktorumuz 36. Ve 48. Saati degerlendirmemizi söylemişti ama sadece bu saatlerde ilişki olacak diye belirtmedi. Ayrıca burda bı kaç kişiden duydum onların doktoruda iğne günü ve 36.saati değerlendirmelerini söylemiş bilemiyorum yani öncesinde ilişkiye girmenin bı zararı olurmu tamamen sperm kalitesi ile alakalı bı durum bence. Hani iki güne bir ilişki önerilir ya normalde spermin kalitesi artsın diye bence onla alakalı bı durum olabilir en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…