Ovitrella çatlatma iğnesini reglimin kaçıncı günü vurdurdunuz

ozgekk35

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2023
133
27
18
Merhabalar ben buraya Yeni üye oldum hemen hemen burda yazılan çoğu şeyi okuyup takip ediyorum fakat aklıma takılan bı sorum var ben bu ay femara + ovitrella kullandım reglimin 8 günü ignemi yaptırdım merak ettiğim şey çoğu insan 10. Ve 14. Günleri civarı yaptırmış benimki çok mu erken olmuş acaba sizler kaçıncı günü yaptırdınız

Erken olması iyi bı şey bence yumurtan çabuk olgunlaşmış herkesin vücudu da bir değil bu yüzden herkeste aynı olucak diye bir şey yok bende ilacı kullandıktan sonra 6.Gün çatlatma iğnesi oldum zaten ideal boyut 18 20 mm bu yüzden takılmayın bu duruma

Benim yumurtlama problemim vardı üç ay boyunca özel ilaçlarla vitaminlerle ve bu ay da artı femara kullanarak bir yumurta da bu ay elde ettik 16mm demişti bana regl 8. Günü de çatlatma ignesini vurdurdu ayrıca bana femarayi reglimin 3. Günü başlattı çoğu insan beşinci günü başlamış.

Bende femaradan hemen sonraki gün kullandım benim de 6. Günüm oluyor.

Bu tedavi zaten ya adetin 3 günü ya da 5 gün olur doktordan doktora göre değişiyor normalde tedavi süreleri bugünlerde başlatılır o yüzden bunları da çok takılmayın konulara bakın isterseniz araştırın daha çok bilgi edinirsiniz Benim de bu kadar çok bilgim yoktu ama araştır araştıra öğrendim

Çok teşekkür ederim inanın okumadığım araştırmadigim şey kalmadi nerdeyse bu ekşi sozluklere kadar bakıyorum arada normal çatlama günüm yarın ama çatlatma iğnesi yaptirdigim için 28i gece 11de çatlama olmus olması lazım fakat o günden bu güne kadar hiç bir belirtim yoktu bugun sol kasığımda belime vuran bı ağrı var geçmeyen ve tuvalete gidince akıntım olduğunu farkettim zaten doktor da yumurtamın solda oluştuğunu söylemişti acaba yani gunlerde bı karışıklık mi oldu diye düşünmeye başladım artık o yüzden bu konuyu açtım dört seneye yakın oldu artık çünkü maddi manevi çok yorulduk

Canım 36 saat sonra zaten çatlama oluyor yumurtanın çatlayıp çatlamadığını da doktora gidip öğrenebilirsin hakkında hayırlısı olsun Rabbimden Ümit kesilmez hayırlısı neyse o olsun Ben de 3 yıldır istiyorum ama nasip olmadı hala umudunu asla yitirme

Çok çok teşekkür ederim inşallah en kısa sürede allahim bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…