Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba ben arefe günü aşılama oldum çatlatma iğnesi olarak ovitrelle bulamadım onun yerine gonapaptly buldum bugün 6 günüm test ile takip edeyim dedim negatif çıkıyor iğne faydamı etmedi acaba
Merhaba, henüz çok erken. Bence günü bekle, 14. Gün genelde kan tahlili istiyor Dr. Sizde öyle yapın. Biraz zor biliyorum dayanması ama sabırlı olmalıyız.
Merhaba, henüz çok erken. Bence günü bekle, 14. Gün genelde kan tahlili istiyor Dr. Sizde öyle yapın. Biraz zor biliyorum dayanması ama sabırlı olmalıyız.
Ve rahat bırak kendini, sürekli gebeliği düşünme, kendini farklı şeylerle oyalamaya çaklış. Ben ilk aşılamamı yapdigimda okadar olucak gözüyle bakdimki sonra tutmayınca çok üzülmüştüm, aslında Doktorum beni çok umutlandirmıştı, şimdi 2. Aşılama mı oldum uzun bir aradan sonra, bukez çok ama çok rahatım, tavsiye ederim