- 10 Ocak 2024
- 24
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi semsem2121
-
İlacın çok yan etkisi var. Herkeste değişiyor. Bir arkadaşımız daha söyledi şiş olduğunu. Bende de çok fazla mide bulantısı yaptı. 9 ocak oldum iğnemi.merhaba ben femara ilacından sonra ocak 10 unda ovitrella iğnesi oldum 3 gündür yemek bile yememe rağmen kendimi çok şiş hissediyorum sanki vucudum ödem toplamış gibi iki lokma yesem göbeğim çıkıyormuş gibi hissediyorum sizde aynısı olan var mı böyle hisseden oldu mu
aa bende 10 ocakta oldum iğneyi bugün 6. gün heraldeİlacın çok yan etkisi var. Herkeste değişiyor. Bir arkadaşımız daha söyledi şiş olduğunu. Bende de çok fazla mide bulantısı yaptı. 9 ocak oldum iğnemi.
İyi habelerinizi bekliyoruz sizin deaa bende 10 ocakta oldum iğneyi bugün 6. gün heralde
Nasıl geçiyor? İlk denemeniz mi?aa bende 10 ocakta oldum iğneyi bugün 6. gün heralde
Evet ilk denemem benim daha 10 aydır olmuyordu normal yollarla denedik kaç kerede doktora gittim iyisin dediler en son doktora gittğimde amh değerim düşük çıktı 1'in altında gelse tüp bebek dieyecekti ialçla devam edelim 3 ay ondan sonra bakalım dedii hormanlarımda sıkıntı yok gayet iyi dedi kistim dahi yok yumurta rezervim yaşına göre az dediNasıl geçiyor? İlk denemeniz mi?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahEvet ilk denemem benim daha 10 aydır olmuyordu normal yollarla denedik kaç kerede doktora gittim iyisin dediler en son doktora gittğimde amh değerim düşük çıktı 1'in altında gelse tüp bebek dieyecekti ialçla devam edelim 3 ay ondan sonra bakalım dedii hormanlarımda sıkıntı yok gayet iyi dedi kistim dahi yok yumurta rezervim yaşına göre az dedi
ne yaptınız test verdiniz miİlacın çok yan etkisi var. Herkeste değişiyor. Bir arkadaşımız daha söyledi şiş olduğunu. Bende de çok fazla mide bulantısı yaptı. 9 ocak oldum iğnemi.
Merhaba, cumartesi beta 2 çıktı. Dün yine baktırdım 0,6 çıkmış. Sizde iyi haberler vardır umarım?ne yaptınız test verdiniz mi
Bende de aynı şekilde 16sında iğne vuruldum şişkinlik gaz ve akıntı oluyor ara ara da kasıkta batmalarmerhaba ben femara ilacından sonra ocak 10 unda ovitrella iğnesi oldum 3 gündür yemek bile yememe rağmen kendimi çok şiş hissediyorum sanki vucudum ödem toplamış gibi iki lokma yesem göbeğim çıkıyormuş gibi hissediyorum sizde aynısı olan var mı böyle hisseden oldu mu
pazartesi günü rahatsızlandım sağlık ocağına gittim doktor bakalım gebelik olabilir dedi o çıktı sıfırdı ama zaten çok erkendi 12 gün olmuştu bilmiyorum ondan sonra tekrar yükselir mi bugün ilk ilişkinin 14. günü ama iğnenin 15. günü kan vermedim yarın vermek istiyorum korkuyorum birazdaMerhaba, cumartesi beta 2 çıktı. Dün yine baktırdım 0,6 çıkmış. Sizde iyi haberler vardır umarım?
ama bilmiyorum göğüs ağrımda yok pek sadece kasık desem değil yumurtalıklarım heralde 3-4 saniye sancı giriyor çıkıyor bir şey baskı yapıyor hafif beyaz akıntı dünde belime vurdu sağ ve saol tarafıma biraz halsizlik var canım bir şey istemiyor normal hastalanıyorum heralde diyorum bilmiyorum test alıp baksam mı acabapazartesi günü rahatsızlandım sağlık ocağına gittim doktor bakalım gebelik olabilir dedi o çıktı ama zaten çok erkendi 12 gündü bilmiyorum ondan sonra tekrar yükselir mi bugün 14. gün ama iğnenin 15. günü kan vermedim yarın vermek istiyorum korkuyorum birazda
bende gaz sıkıntısı şişkinlik olmuştu uyku çok yaptı bendeBende de aynı şekilde 16sında iğne vuruldum şişkinlik gaz ve akıntı oluyor ara ara da kasıkta batmalar
Oldu mu gebelikbende gaz sıkıntısı şişkinlik olmuştu uyku çok yaptı bende
Tekrar kan verin isterseniz. Ben de iki kere verip emin oldum çünkü. Benim de kasıklarımda ara sıra ağrı var. Göğüslerim çok şişmişti ve aşırı ağrı vardı. Şişlik indi ağrı geçti. Regl olacak gibiydim. Anlamadım ne oluyor. Yarın da olmazsam dr a gidicem.pazartesi günü rahatsızlandım sağlık ocağına gittim doktor bakalım gebelik olabilir dedi o çıktı sıfırdı ama zaten çok erkendi 12 gün olmuştu bilmiyorum ondan sonra tekrar yükselir mi bugün ilk ilişkinin 14. günü ama iğnenin 15. günü kan vermedim yarın vermek istiyorum korkuyorum birazda
bugünde olmazsam sabah kan verecem evde teste negatif çıktıOldu mu gebelik
hamile kaldınız mıTekrar kan verin isterseniz. Ben de iki kere verip emin oldum çünkü. Benim de kasıklarımda ara sıra ağrı var. Göğüslerim çok şişmişti ve aşırı ağrı vardı. Şişlik indi ağrı geçti. Regl olacak gibiydim. Anlamadım ne oluyor. Yarın da olmazsam dr a gidicem.
Maalesef. Femara 2. Defa yanıt vermedihamile kaldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?