Tüp Bebek Merkezleri Ovitrella iğnesini vururken dışarıya aktı

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Ben iğnemi kendim eve vurmak istedim. İğnenen havasını alırken aniden içindeki ilaçın bir kısmı dışarıya fışkırdı. Sonuçta belli bir ölçüde ilaç. Dozda eksilme oldu haliyle, Bu şekilde olduğu İçin işe yaramaz diye çok tedirgin oldum. Benim gibi yapan var mı😞

Dışarı akan miktar çok değilse sıkıntı etmeyin. Kaç kutu ovitrelle kullandınız?
İğnenin havasını alırken bir fışkırır ya aynen öyle. İçinde bayağı hava vardı mecbur onu çıkarttım dişarı umarım sorun olmaz😞 bir tane verdi doktor ovitrelle yı. Geçen ayda bir tane kullanmıştım. Çatlatma olarak. Dünden beri şeffaf akıntım var sanki yumurtam çatladı gibi ama doktor yarın akşama kadar ilişki önermedi iğneden dolayı bekliyorum. Umarım çatlamayı kaçırmıyorumdur şuan 😢

Hmm inşaallah, hakkınızda hayırlısı. Ben tüp bebek tedavisi için kullandım dediğiniz gibi hava bayağı vardı ama yavaş yavaş yapınca küçük bir damla dışında çıkmıyor ben öyle yaptım

Hmm inşaallah, hakkınızda hayırlısı. Ben tüp bebek tedavisi için kullandım dediğiniz gibi hava bayağı vardı ama yavaş yavaş yapınca küçük bir damla dışında çıkmıyor ben öyle yaptım
Bir sakine havasını almadan yapacağım bende. Bu arada tedaviniz nasıl sonuç verdi

Ben yumurta toplattım şuan embriyo oluşum ve gelişimini takip ediyorlarmış istedikleri düzeye ulaşınca donduracaklarmış öyle dediler...

Ben yumurta toplattım şuan embriyo oluşum ve gelişimini takip ediyorlarmış istedikleri düzeye ulaşınca donduracaklarmış öyle dediler...
Ayyy inşallah güzel gelişir her şey 🙏 kendim ve aydı durumu yaşadığım herkesin bebeği haberi almasını o kadar çok istiyorum. Olumlu haberler kendiminmiş gibi seviniyorum. Süreç çok zor gerçekten maddi manevi yıpranıyor insan. Bizde çabalamaya devam 🌸

Back
X