- 8 Eylül 2023
- 779
- 391
- 23
- Konu Sahibi melekkkkkkkkkkkkkkkkk
-
Benim de 13.günü bugün yine test yaptım gittikçe koyulaşıyor normalde takvime göre adet tarihim 24.09 daha 11 gün var ama çatlatma iğnesi yaptığım için kanı ne zaman versem diye düşünüyorum erkende vermek istemiyorumValla bende bilmiyorum bazı kişilerde 10 . Gün etkisini kaybediyor kimisinde 7. Günden sonra değişiyor demekki testi yapıp takip edelim inşallah güzel haberler veririz testi de paylaşayım
Çizgi var ama hala etkisi devam ediyo da olabilir benim düne kadar vardı çizgi dün kan verdim 2.0 çıktı bugün adet günüm doktor eğer adet olmazsam cuma kanı tekrar etmemi istedi bekliyorum bakalım sende vardır inşallahKan tahlili verdiniz mi acaba sonucunuz ne oldu benimde 10 .günüm artı met kaset test sonucum şöyle bakarmisiniz
14 yada 15. Gün vermek daha iyiymiş bildiğim kadarıyla kesin sonuç için ama adete de 11 gün varmış adetten bi iki gün önce yapmak daha mantıklı olur ben dün verdim kan negatif doktor cuma günü olmazsan tekrar kan ver dedi bugün adet günüm olmadım daha bekliyorumBenim de 13.günü bugün yine test yaptım gittikçe koyulaşıyor normalde takvime göre adet tarihim 24.09 daha 11 gün var ama çatlatma iğnesi yaptığım için kanı ne zaman versem diye düşünüyorum erkende vermek istemiyorum
Kafamı karıştıran aslında çatlamadan 14 gün sonra adet olunduğu hadi maks 17 gün sonra olduğu için 11 gün sonra adet olursam çatlamadan 25 gün sonra regl olmuş olucam bu biraz kafamı karıştırdı ve çizgiler sürekli koyulaşıyor 3 gündür yapıyorum test iğne etkisi olsa silikleşmesi gerekmez miydi14 yada 15. Gün vermek daha iyiymiş bildiğim kadarıyla kesin sonuç için ama adete de 11 gün varmış adetten bi iki gün önce yapmak daha mantıklı olur ben dün verdim kan negatif doktor cuma günü olmazsan tekrar kan ver dedi bugün adet günüm olmadım daha bekliyorum
Kendimi çok dinlemek istemiyorum aslında ama 3-4 gündür memelerimde aşırı hassasiyet bel ağrısı sabahları uyandığımda mide bulantısı ve kasıklarımda ara ara bıçak batması gibi ağrılar ve akıntılar var bunların hepsi aynı zamanda adet belirtileri de14 yada 15. Gün vermek daha iyiymiş bildiğim kadarıyla kesin sonuç için ama adete de 11 gün varmış adetten bi iki gün önce yapmak daha mantıklı olur ben dün verdim kan negatif doktor cuma günü olmazsan tekrar kan ver dedi bugün adet günüm olmadım daha bekliyorum
Evet bende onu düşündüm neden 11 gün var normalde adet düzenini nasıl kaç gün de oluyorsunKafamı karıştıran aslında çatlamadan 14 gün sonra adet olunduğu hadi maks 17 gün sonra olduğu için 11 gün sonra adet olursam çatlamadan 25 gün sonra regl olmuş olucam bu biraz kafamı karıştırdı ve çizgiler sürekli koyulaşıyor 3 gündür yapıyorum test iğne etkisi olsa silikleşmesi gerekmez miydi
15. Gün kan verip bak bence kesin çıkar iğnenin etkisi de tamamen gidiyo varsa bile bide düşündüm 11 gün olması mantıksız acaba yumurtlama mı 11 gün sonraKendimi çok dinlemek istemiyorum aslında ama 3-4 gündür memelerimde aşırı hassasiyet bel ağrısı sabahları uyandığımda mide bulantısı ve kasıklarımda ara ara bıçak batması gibi ağrılar ve akıntılar var bunların hepsi aynı
Geçen ay 22sinde olmuştum adetimi normalde 30-32 gün arasında oluyorum adetimi yumurta geliştirici ilaçlara adetin 4. Ya da 5. Günü başlıyorduk normalde doktorumu değiştirdim bu doktorum 2.günü başladı yumurta takibiyle 31 ağustosta 2 tane 18mm yumurtam oluşmuştu o yüzden çatlatma iğnesi verdi aslında o sebepten adet düzenim bozulmuş olduEvet bende onu düşündüm neden 11 gün var normalde adet düzenini nasıl kaç gün de oluyorsun
En mantıklısı o olacak gibi ben yine de pazar ya da pazartesi gününü bekleyeyim boş yere umutlanıp sevinmektense 3-5 gün daha beklemek daha iyi15. Gün kan verip bak bence kesin çıkar iğnenin etkisi de tamamen gidiyo varsa bile bide düşündüm 11 gün olması mantıksız acaba yumurtlama mı 11 gün sonra
Kendimi çok dinlemek istemiyorum aslında ama 3-4 gündür memelerimde aşırı hassasiyet bel ağrısı sabahları uyandığımda mide bulantısı ve kasıklarımda ara ara bıçak batması gibi ağrılar ve akıntılar var bunların hepsi
O zaman doğrudur erken yapmışsınız çatlama iğnesini ben adetin 5. Günü başladım ilaç perşembe bitti cuma kontrole gittim iğneyi pazartesi yaptı o yüzden adete denk gelmiş olabilirGeçen ay 22sinde olmuştum adetimi normalde 30-32 gün arasında oluyorum adetimi yumurta geliştirici ilaçlara adetin 4. Ya da 5. Günü başlıyorduk normalde doktorumu değiştirdim bu doktorum 2.günü başladı yumurta takibiyle 31 ağustosta 2 tane 18mm yumurtam oluşmuştu o yüzden çatlatma iğnesi verdi aslında o sebepten adet düzenim bozulmuş oldu
Evet adet olmayana kadar umut var bende bekliyorum ikimiz için de hayırlısı olsun inşallahEn mantıklısı o olacak gibi ben yine de pazar ya da pazartesi gününü bekleyeyim boş yere umutlanıp sevinmektense 3-5 gün daha beklemek daha iyi
negatif gibi duruyorValla bende bilmiyorum bazı kişilerde 10 . Gün etkisini kaybediyor kimisinde 7. Günden sonra değişiyor demekki testi yapıp takip edelim inşallah güzel haberler veririz testi de paylaşayım
silik bir çizgi gördüm sankiKan tahlili verdiniz mi acaba sonucunuz ne oldu benimde 10 .günüm artı met kaset test sonucum şöyle bakarmisiniz
Öyle oldu maalesef adetimi bekliyorum bugün normalde olmazsam cuma tekrar kan vericemnegatif gibi duruyor
Öyle oldu maalesef adetimi bekliyorum bugün normalde olmazsam cuma tekrar kan vericem
Sabah verdim sonuç yine 2 çıktı aynı ne artıyo ne düşüyo adet olucam sanırım bekliyorumNaptın canım oldun mu kan verecek mısın?
Doktoruna sordun mu canımSabah verdim sonuç yine 2 çıktı aynı ne artıyo ne düşüyo adet olucam sanırım bekliyorum
Maalesef dün akşama doğru adet oldum lekelenme başladı bugün biraz daha yoğun ama normale göre daha az doktor pazartesi gel dedi ama ben gitmek istemiyorum söyledim de kendisine en azından bu ay denemek istemiyorum bi sonraki adette giderim belkiDoktoruna sordun mu canım
Hakkında hayırlısı olsun. Hepiniz için dua edicemMaalesef dün akşama doğru adet oldum lekelenme başladı bugün biraz daha yoğun ama normale göre daha az doktor pazartesi gel dedi ama ben gitmek istemiyorum söyledim de kendisine en azından bu ay denemek istemiyorum bi sonraki adette giderim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?