• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 10.gün

Dr iki kutu yazdı test gününe kadar devam et dedi gebelik varsa devam edecekmişim. Pembe akıntının resmi varmı testlere pek güvenmiyorum artık prodoctor geçen ay negatifti sonuç da negatifti bu ay nerdeyse 7 tane awox yaptım 5 silik 2 si negatif çıktı. Test günü kan vereceğim sen kan vermedin mi canım.
Lekenin resmini çektim ilk kez görünce . Akşam kesilmişti şu an silince gene birşey geliyor fakat 2 tane prodoctor yaptım negatifler . Kan testini de doktorum daha istemedi yaa pazartesi kontrole çağırdı gebelik testlerini sordum ben asla güvenmiyorum varsa yok yoksa var gösterebiliyorlar em güvenlisi kan testi dedi

Lekenin resmini çektim ilk kez görünce . Akşam kesilmişti şu an silince gene birşey geliyor fakat 2 tane prodoctor yaptım negatifler . Kan testini de doktorum daha istemedi yaa pazartesi kontrole çağırdı gebelik testlerini sordum ben asla güvenmiyorum varsa yok yoksa var gösterebiliyorlar em güvenlisi kan testi dedi
Adet lekesi gibi yoksa pembe mi

Back
X