Kanamanız oldu mu peki30 Ağustos aşılamam olmuştu. Bugün 10. Gün testim negatifAdet ağrısı gibi ağrıyla uyandım moralim çok bozuk
Testin sonuç vermesi henüz etken değilmi kanama başladımı regl30 Ağustos aşılamam olmuştu. Bugün 10. Gün testim negatifAdet ağrısı gibi ağrıyla uyandım moralim çok bozuk
Yok hayır şu an yok bişey oldum olucam gibi bişeylik var sanki vücudumda bi tuhaf. Zaten o canımı sıktıKanamanız oldu mu peki
Birini görmüştüm 11. Gün testi pozitif çıkıp öğrenmiştiTestin sonuç vermesi henüz etken değilmi kanama başladımı regl
Henüz erken olumsuz düşünmeyin. Zaten hamilelik belirtiside regl belirtisi ile aynı. Ağrılarınız belkide tutunma ağrılarıdırBirini görmüştüm 11. Gün testi pozitif çıkıp öğrenmişti
Ya inşallah 2 senedir uğraşıyoruz ilk aşılamamHenüz erken olumsuz düşünmeyin. Zaten hamilelik belirtiside regl belirtisi ile aynı. Ağrılarınız belkide tutunma ağrılarıdır
Bebek hasretini çok iyi biliyorum:) ama hep pozitif düşünün. Bende şuan ikinciyi istiyorum 4 gün sonra reglm başlıyor. Umarım tutmuşturYa inşallah 2 senedir uğraşıyoruz ilk aşılamam
İnşallah sizinde benimde yüzüm gülerBebek hasretini çok iyi biliyorum:) ama hep pozitif düşünün. Bende şuan ikinciyi istiyorum 4 gün sonra reglm başlıyor. Umarım tutmuştur
Canım ben 3 aylık hamileyim 3 aydır da adet görüyorum hiiiç ümidini kaybetmeBirini görmüştüm 11. Gün testi pozitif çıkıp öğrenmişti
Ya gerçekten miCanım ben 3 aylık hamileyim 3 aydır da adet görüyorum hiiiç ümidini kaybetme
Tabikide dua ederimYa gerçekten mibana dua eder misin ismim elif İki senedir uğraşıyoruz bende pkos var
Gebelik belirtisi olarak adet hissi mi yaşamıştınız?
Ya allahım inşallah vakti şimdidir de kavuşurum bebeğime çok üzülüyorumTabikide dua ederimbende de pkos var normal adet gördüm ben pıhtı filan vardı hatta hamile değilim diye düşündüm doktora gittim tutmadı diye kan testinde çıktı direk
Moralini bozma stres çok etkiliyorYa allahım inşallah vakti şimdidir de kavuşurum bebeğime çok üzülüyorum
Progestan bide kan sulandırıcı filan kullanıyor musunYa allahım inşallah vakti şimdidir de kavuşurum bebeğime çok üzülüyorum
Yok hayır doktorum bi ilaç vermediProgestan bide kan sulandırıcı filan kullanıyor musun
Bize vermişti her aşılama yaptığı hastasınaYok hayır doktorum bi ilaç vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?