Merhaba canım öncelikle stresini yönet gerçekten çok büyük etken stres ben 1 yıl önce bı gebelik geçirdim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra enfeksiyon kaptım igne antibiyotik falan içtim neyse prolaktin için ilaç kullanıyordum 2 ay korundum ondan sonra korunmayı bıraktık ama nerdeyse 1 yılı aştı ben gebe kalamadim en son özelde hsg cektirdim 2 tupumde tikaliymis sol tüpümu ampulla kısma kadar açmışlar yumurtalık tarafında enfeksiyon var geçiş olmadı ilaçlarını kullan bu ayda olmasa tup bebek merkezine baş vurun dedi doktor antibiyotik klomen ve ovitrelle verdi hepsini kullandım ilişki günlerinede uydum ama tüp bebek dedi ya umudum kalmamisti bende bu ayı saldım olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircaz zaten dedim hiç test yapmadım kafamdan attım bu ay ovitrelleden 18 gün sonra adet olmayınca ya bı test yapım ne kaybederim dedikten sonra çift çizgiyi çok net bı sekilde gördüm şükür sende akışına bırak ben 18 güne kadar hiç test yapmadım belirti aramadım umursamadım sonra oldu çok şükür yarında kan vermeye gideceğim rabbim gönlüne göre versin seninde