• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 2. Deneme

lavinyadzd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
18
4
1
25
Kızlar merhaba ovitrelle+klomen 2. Kez oldum 19 mayısta bugün 7. Gün testte iğne etkisi geçmiş durumda testiniz ne zaman pozitife döndü belirtileriniz neler?

Kızlar merhaba ovitrelle+klomen 2. Kez oldum 19 mayısta bugün 7. Gün testte iğne etkisi geçmiş durumda testiniz ne zaman pozitife döndü belirtileriniz neler
Merhaba canım öncelikle stresini yönet gerçekten çok büyük etken stres ben 1 yıl önce bı gebelik geçirdim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra enfeksiyon kaptım igne antibiyotik falan içtim neyse prolaktin için ilaç kullanıyordum 2 ay korundum ondan sonra korunmayı bıraktık ama nerdeyse 1 yılı aştı ben gebe kalamadim en son özelde hsg cektirdim 2 tupumde tikaliymis sol tüpümu ampulla kısma kadar açmışlar yumurtalık tarafında enfeksiyon var geçiş olmadı ilaçlarını kullan bu ayda olmasa tup bebek merkezine baş vurun dedi doktor antibiyotik klomen ve ovitrelle verdi hepsini kullandım ilişki günlerinede uydum ama tüp bebek dedi ya umudum kalmamisti bende bu ayı saldım olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircaz zaten dedim hiç test yapmadım kafamdan attım bu ay ovitrelleden 18 gün sonra adet olmayınca ya bı test yapım ne kaybederim dedikten sonra çift çizgiyi çok net bı sekilde gördüm şükür sende akışına bırak ben 18 güne kadar hiç test yapmadım belirti aramadım umursamadım sonra oldu çok şükür yarında kan vermeye gideceğim rabbim gönlüne göre versin seninde

Eklentiler

• 1000099463.webp
    1000099463.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Merhaba canım öncelikle stresini yönet gerçekten çok büyük etken stres ben 1 yıl önce bı gebelik geçirdim kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra enfeksiyon kaptım igne antibiyotik falan içtim neyse prolaktin için ilaç kullanıyordum 2 ay korundum ondan sonra korunmayı bıraktık ama nerdeyse 1 yılı aştı ben gebe kalamadim en son özelde hsg cektirdim 2 tupumde tikaliymis sol tüpümu ampulla kısma kadar açmışlar yumurtalık tarafında enfeksiyon var geçiş olmadı ilaçlarını kullan bu ayda olmasa tup bebek merkezine baş vurun dedi doktor antibiyotik klomen ve ovitrelle verdi hepsini kullandım ilişki günlerinede uydum ama tüp bebek dedi ya umudum kalmamisti bende bu ayı saldım olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircaz zaten dedim hiç test yapmadım kafamdan attım bu ay ovitrelleden 18 gün sonra adet olmayınca ya bı test yapım ne kaybederim dedikten sonra çift çizgiyi çok net bı sekilde gördüm şükür sende akışına bırak ben 18 güne kadar hiç test yapmadım belirti aramadım umursamadım sonra oldu çok şükür yarında kan vermeye gideceğim rabbim gönlüne göre versin seninde
Ya maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bayağı da belirgin🙏🏽 bende 1 yıl önce 11. Haftada bebeğimin kalbinin durmasıyla kürtaj oldum doktorum 6 ay hamile kalmazsan gel dedi ben 10. Ayda denemelere rağmen olmayınca gittim. Yumurtalarım fazlaymış pco teşhisi koydu ama adetlerim vs düzenli şükür. Geçen ay sadece çatlatma iğnesi verdi olmayınca adetin 2. Günü gittim biraz prolaktinim yüksekti ilaç ve d vitamini verdi onun öncesinde de zaten yumurta güçlendirmek vs için folik asit vermişti. İğne vurulduğum günü saymazsak 7. Gün akşam iğnenin etkisi geçmeye başlamıştı bugün 9. Gün test yapmıyorum ama işte insan merak ediyor bu ay çok ağrım vs oldu umarım bende hayırlı sonuçlar alırım

Sağol canım Allah razı olsun hayırlısıyla sende pozitifi görürsün insAllah valla bende merak ediyordum ama yapmadım emin olmak icin benimkide geçen yıl 9+5 te kalbi durdu kürtaj oldum hsg çektirdim çektirdiğim ay hamile kaldım hamdolsun sen hsg çektirdin mi prolaktin cok büyük bı etken değil benimki hala yüksek ama ovitrelle klomen sayesinde yumurta olduğu için prolaktine takilmadim ama mutlaka hsg çektir belki seninde tıkanmıştir Allah muhafaza.
benimkide kürtajdan sonra tıkandı zaten enfeksiyondan hsg ile sadece sol taraf açıldı klomenle 2 tane yumurtam solda oluştu sağ yumurtalıkta polikistik görünümdedir demişti rabbim nasip etti hamdolsun darısı başına insAllah canım

Sağol canım Allah razı olsun hayırlısıyla sende pozitifi görürsün insAllah valla bende merak ediyordum ama yapmadım emin olmak icin benimkide geçen yıl 9+5 te kalbi durdu kürtaj oldum hsg çektirdim çektirdiğim ay hamile kaldım hamdolsun sen hsg çektirdin mi prolaktin cok büyük bı etken değil benimki hala yüksek ama ovitrelle klomen sayesinde yumurta olduğu için prolaktine takilmadim ama mutlaka hsg çektir belki seninde tıkanmıştir Allah muhafaza.
benimkide kürtajdan sonra tıkandı zaten enfeksiyondan hsg ile sadece sol taraf açıldı klomenle 2 tane yumurtam solda oluştu sağ yumurtalıkta polikistik görünümdedir demişti rabbim nasip etti hamdolsun darısı başına insAllah canım
Sağ ol canım inşallah. Yani 2 aydır falan doktora gidiyorum yumurta oluşumunu takip ediyor doktor istediği gibi büyüyor takviyelerle sonra çatlatma oluyorum.daha istemedi film benden geçen ay tahlil vs yaptırdım hormon testi o kadar. Çok fazla seçenek var stres yapma dedi doktorum eğer baktık olmuyor hem senden film hem eşinden test isteriz dedi bugünde 13. Gündeyiz gerçekten psikolojik olarak çok yorucu bir süreç

Back
X