- 5 Mayıs 2020
- 1.867
- 770
- 123
- Konu Sahibi Fatosss_mustafa
-
Doktora gidip kontrol ettirdiniz mi hiç çatlamış mı yumurta diye çünkü bazen yumurta geliştirici tedaviler yüzünden yumurtanız fazla büyüyor kiste dönüştüyor çatlamıyor o zaman hem gebelik oluşmuyor hem de kist olmuş oluyor.Sorum yukarda aslında başına gelen varmı böyle
Randevum olmadığı için kapıdan döndüm canım randevu aldım tekrar gideceğimDoktora gidip kontrol ettirdiniz mi hiç çatlamış mı yumurta diye çünkü bazen yumurta geliştirici tedaviler yüzünden yumurtanız fazla büyüyor kiste dönüştüyor çatlamıyor o zaman hem gebelik oluşmuyor hem de kist olmuş oluyor.
hala olmadınmı canım sen benimde 15 ğünüm bende olamadımRandevum olmadığı için kapıdan döndüm canım randevu aldım tekrar gideceğim
hala olmadınmı canım sen benimde 15 ğünüm bende olamadım
belki geç döllenmedir canımOlmadım işin cilveli tarafı hergün erken gebelik testi yapmaya devam ediyorum üne kadar hep negatifti ama bu sabah yaptığımda hemen böyle gölge gibi bir çizgi belirdi yani gözümle çok rahat görebiliyorum yani böyle ışık falan tutmama gerek yok aynı idrarla yani pet bardak kullanıyorum ben hemen bir tane daha denedim onda da yani kör olacak şekilde bakarsan yeri belli gibi ama bir şey çıkmadı ay başımı ağrılar girdi biliyor musun ne halt edeceğimi bilmiyorum randevuya da daha var
Ama bak hani Ayn idrar biri gölge gibi diğeri hani negatif diyebilirim yani sadece hani yeri belli böyle öyle bir çizgi falan yok hani diğerine negatif kabul edelim hani farz et ki birini getir biri gölge gibi bir silik bir çizgi bilmiyorum ya bakacağım bekleyeceğiz artık kasıklarımda batma var adet olmak için de soğan suyu içtim dün sabah akşam gündüz adaçayı içtim Allah'ım çamaşır makinası ettim halı kaldırdım artık ya nasip deyip bekleyeceğiz ya adet ya bebek ikisinden biribelki geç döllenmedir canım
kuzum tam net belli olmadan soğan suyu vs neden yaptın ya yapmasaydın keşke testlerini at bakalımAma bak hani Ayn idrar biri gölge gibi diğeri hani negatif diyebilirim yani sadece hani yeri belli böyle öyle bir çizgi falan yok hani diğerine negatif kabul edelim hani farz et ki birini getir biri gölge gibi bir silik bir çizgi bilmiyorum ya bakacağım bekleyeceğiz artık kasıklarımda batma var adet olmak için de soğan suyu içtim dün sabah akşam gündüz adaçayı içtim Allah'ım çamaşır makinası ettim halı kaldırdım artık ya nasip deyip bekleyeceğiz ya adet ya bebek ikisinden biri
Şimdi kızımı uyutuyorum uyusun atarım fotosunu çekmedim ama çekip atarım canımkuzum tam net belli olmadan soğan suyu vs neden yaptın ya yapmasaydın keşke testlerini at bakalım
İnşallah olumludur pozitif olur canımŞimdi kızımı uyutuyorum uyusun atarım fotosunu çekmedim ama çekip atarım canım
Valla hergün bembeyaz negatifi görünce umudumu kestim bende ne yapim kısmet artık
boşver canım test yapma artık indan kafayı yiyiyor bu kadar gecikmeye zaten şak diye cıkardı benimde aynı şekilde,ya valla kızacaksın yine ama bu kadar stres yapmasanmı acaba? ne güzel bebeğin var yasın küçük yine olacaktır illa ki, bak ben 39 yaşındayım 4 gebelik geçirdim maşallah yaşayan yok yani.Olmadım işin cilveli tarafı hergün erken gebelik testi yapmaya devam ediyorum üne kadar hep negatifti ama bu sabah yaptığımda hemen böyle gölge gibi bir çizgi belirdi yani gözümle çok rahat görebiliyorum yani böyle ışık falan tutmama gerek yok aynı idrarla yani pet bardak kullanıyorum ben hemen bir tane daha denedim onda da yani kör olacak şekilde bakarsan yeri belli gibi ama bir şey çıkmadı ay başımı ağrılar girdi biliyor musun ne halt edeceğimi bilmiyorum randevuya da daha var
Estağfurullah neden kızayım ki aşk olsun...boşver canım test yapma artık indan kafayı yiyiyor bu kadar gecikmeye zaten şak diye cıkardı benimde aynı şekilde,ya valla kızacaksın yine ama bu kadar stres yapmasanmı acaba? ne güzel bebeğin var yasın küçük yine olacaktır illa ki, bak ben 39 yaşındayım 4 gebelik geçirdim maşallah yaşayan yok yani.
Yani inşallah ama çizgi yeri gölge gibi bence negatif bu canım zaten heyecanlanmadım da inanki 23. Gün ols direk çıkardı...İnşallah olumludur pozitif olur canım
Sağlıkla gelsin canım çok sevindim htta belkide doğmuştur...Ben de ovitreele de uzun gecekme yaşamıştım doktorum geç döllenme olabilir demişti ve bekledik maalesef adet oldum fakat 1 ay sonra kendiliğinden hamile kalmıştım
Yanlış hatırlamıyorsam benimde 25 günü geçirmişti o iğne 3 ay etki gösteriyor fakat ben 4 aylık iken karnımda gelişimi durmuştu inşallah siz güzel haberler alırsınızSağlıkla gelsin canım çok sevindim htta belkide doğmuştur...
Peki ne kdar gecikti seninki iğnenin 23. Günü hatta 24 bile diyebilirim artık belkide
Hala günüm var ozaman benimdeYanlış hatırlamıyorsam benimde 25 günü geçirmişti o iğne 3 ay etki gösteriyor fakat ben 4 aylık iken karnımda gelişimi durmuştu inşallah siz güzel haberler alırsınız
Evett oni bende arastiyorum pendikte buldum fakat şuan biz aşılama düşünüyoruz pazartesi günü tekrar kontrol var arı sütünü çok fazla tavsiye edenler varHala günüm var ozaman benimde
Kaybın için çok ğzğldüm gerçekten inşallah sağlıkla bir bebişine kavuşursun canım şimdi hayıt balı kullanıcam nasipse arı sütü bal polen karışımı ile karışım hazırlaticam
Hayatım tüp bebek tedavisi uygulayanlar dahi kullanıyor destekleyici olarak ben kızım hamile kalırken de kullanmıştım arı sütü yumurta kalitesini çok arttırıyor hücre yeniliyor aynı zamanda propolis rahim için çok çok faydalı polen keza öyle ya araştırırsan zaten öğrenirsin hani bunu herhangi bir tedaviye ek olarak tedavi olarak değil de takviye olarak günde sabah akşam eşinle birlikte bir tatlı kaşığı ya da bir çay kaşığı tüketebilirsiniz ben şu anda tekrar alıp deneyeceğimEvett oni bende arastiyorum pendikte buldum fakat şuan biz aşılama düşünüyoruz pazartesi günü tekrar kontrol var arı sütünü çok fazla tavsiye edenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?