- 14 Haziran 2023
- 192
- 52
- 18
- 28
- Konu Sahibi damla kadir
-
Malesef gebelik yokkizlar beta hcg 0,6 çıktı hamilemiyim ? ovitrelle iğnemin 11 günüyd
Üzmek istemem ama yüksek ihtimalle iğnenin etkisidirMerhabalar, benim çatlatma iğnesinin , 9. Günü, kan testi yaptırdım, 7.92 çıktı, sizce umut var mı?
İğnenin 8. günü kan değerim 9 çıkmıştı. 10. gün sıfırlandı, 17. gün gebeliğimi öğrendim.Merhabalar, benim çatlatma iğnesinin , 9. Günü, kan testi yaptırdım, 7.92 çıktı, sizce umut var mı?
peki siz asilama oldunuzmu tuttumuAşılamani 15 günü kan verin.ovitralle yalancı pozitif gosteriyo erkenden bakmayın
Ewet aşılama oldum.suan hamileyim 18+3 oldupeki siz asilama oldunuzmu tuttumu
İnşallah bana da nasip olurİğnenin 8. günü kan değerim 9 çıkmıştı. 10. gün sıfırlandı, 17. gün gebeliğimi öğrendim.
amin ikimizedeİnşallah bana da nasip olur
17. gunden once merak edip hic test yapmadinmiEwet aşılama oldum.suan hamileyim 18+3 oldu
Rabbim bana bu nasip etsin inşallah benide mujdelendirsinOvitrale catlatma iğne idrar testinde 8gunu yaptım pozitif çıktı ,10 günü yaptım negatif cikti 12 gün yaptığımda silik çıktı 14 gün yaptgmda biraz daha koyu çizgi cikti 15 inde kan verdim pozitif öğrendim.
İğnenin 8. günü kan değerim 9 çıkmıştı. 10. gün sıfırlandı, 17. gün gebeliğimi öğrendim.
Bugün aşılama oldum. 10. Günü gelip lan ver dedi. İlçe de ile gideceğim uzakta baya. O zaman 10. Gün gerçek değer bilinmez mi, 15. Günü mü beklemek gerekiyor acaba ?Aşılamani 15 günü kan verin.ovitralle yalancı pozitif gosteriyo erkenden bakmayın
İğne de olmuş muydunuz?Bugün aşılama oldum. 10. Günü gelip lan ver dedi. İlçe de ile gideceğim uzakta baya. O zaman 10. Gün gerçek değer bilinmez mi, 15. Günü mü beklemek gerekiyor acaba ?
En garanti 15gunu bekle canmBugün aşılama oldum. 10. Günü gelip lan ver dedi. İlçe de ile gideceğim uzakta baya. O zaman 10. Gün gerçek değer bilinmez mi, 15. Günü mü beklemek gerekiyor acaba
Evet.İğne de olmuş muydunuz?
10. gün yanıltıcı olabilir diye düşünüyorum ama doktor demişse bilemem. Aşılama olunca farklı mı oluyor ki?
merhana bu süreçte hangi ilaçları kullandınız gonal f veya progestan vsOvitrale catlatma iğne idrar testinde 8gunu yaptım pozitif çıktı ,10 günü yaptım negatif cikti 12 gün yaptığımda silik çıktı 14 gün yaptgmda biraz daha koyu çizgi cikti 15 inde kan verdim pozitif öğrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?