ovitrelle aşılama

Merhaba bende aşılama yaptırdım bugün 8. Günü nasıl belirtiler oldu kafayı yicem meraktan kendimi dinlemekten
Merhaba inşallah aşılama tutar.oncelikle kafanıza hicbisey takmayın .belirtilerim beyaz akıntı,sık sik idrar gitme ve gogsm hafif şişme oldu. Ewde idrar testi denemek istiyorsanız 3tane idrar testi alın. 10gun başlayın tek cizgiyse çatlatma iğne vurduysaniz iğne etkisi gitmiştir.12gun idrar testi yapın silik varsa hamile olma ihtimali var ve 14gun tekrar yapın koyulasma varsa hamilesin 15gun kan verip öğrenebilirsin.

Teşekkür ederim güzel duanız için sizde insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız progestan kullandığım için akıntım oluyor fitilden kaynaklı anlayamıyorum zaten erken sanırım daha belirtiler için daha 8. Gün

Progestan akıntı yapar. 200 mgde hap olarak kullandim günde 3defa kahverengi lekelenme geldiği için, şimdilik günde 1defa kullanıyorum 20+5 oldu.

Merhaba gebelik öncesi belirtiler nelerdi
merhaba, iki gebeliğimde de kasıklarda batmalarım vardı. İlk gebeliğimde ayrıca çok uykum geliyordu. Tansiyon düşmeleri, göz kararmaları. Ama hiçbiri de çok belirgin değildi, hamileliğe özgü şeyler değildi yani. En belirgini ama kasık batmaları.

Bende de hepsi var ama sanırım progestandan kaynaklanıyor 11. Gün yarın sabahtan erken gebelik testi yapsam sizce cıkar mı

Merhaba benim dün 13 günümdü ama silik cizgi bile yoktu pazar günü regl günüm pizitife dönme ihtimali varmi halen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…