Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, doktorum reçeteli bir şekilde 24 ovitrelle kullanmam gerektiğini söyledi ama bulamıyorum, bunun yerine ne kullanabilirim nasıl bulabilirim ya da.
Merhaba, doktorum reçeteli bir şekilde 24 ovitrelle kullanmam gerektiğini söyledi ama bulamıyorum, bunun yerine ne kullanabilirim nasıl bulabilirim ya da.
Anladım canım ilk defa böyle bir tedavi duyuyorum şaşırdım biraz. Allah yardımcınız olsun zira ovitrelle kara borsa oldu resmen. Her yerde bulunmuyor tüm şehirlerde sıkıntı var. Muadili pregnly var ben onu yapmıştım mesela. Belki onu bulursunuz.
Methaba 1 adet Ovitrella çatlatma iğnesine ihtiyacım var. İstanbul, İzmir, Aydın,Didim ,Bodrum , Söke,Kuşadası bildiğiniz bir yer varmı bu yazdığım yerlere gidebilirim