Aşılama Ovitrelle Çatlatma İğnesi hakkında acil bilgi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nm88326

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
4.612
5.539
723
Merhaba KK üyeleri, 5 günlük yumurta büyütücü ilaçtan sonra (Clomifen) ultrasonda 2 adet yumurtam tespit edildi :) Doktorum akşam saat 18:00 de iğneyi vurursun dedi, Fakat iğneyi yanlış vurmuşum :/ içinde sıvı olduğunu saat 20:00 da fark ettim ve hemen o anda tekrardan videolarda gösterildiği gibi karından iğnemi vurulmayı başardım. Doktor aynı gün ve bir sonraki gün ilişki olacak dedi.
İğne vurulma saatim (yani 2 saat geç olmak) sizce sorun olur mu? Bilen arkadaşlar acil dönüş yapabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :))

Bence olmaz ama doktora sorma şansın var mı

Hic sorun olmaz, degerlendirin siz bugun ve yarini. Bi kac saat oynama ile bisey olmuyor

bu iki gün sık ilişki dedi. inşallah öyledir... Siz de mi iğne ile hamile kaldınız yoksa?
Ben igne oldugum ay kimyasal gecirdim ama sonucta hamile kaldim. Doktorun dedigi saatide 2 3 saat kendime gore geciktirdim,

Ben igne oldugum ay kimyasal gecirdim ama sonucta hamile kaldim. Doktorun dedigi saatide 2 3 saat kendime gore geciktirdim
Kimyasal olmasına üzüldüm açıkçası. Takma adınızdan anladığım kadarıyla 3 kızınız var suanda :)

Kimyasal olmasına üzüldüm açıkçası. Takma adınızdan anladığım kadarıyla 3 kızınız var suanda :)
Evet 3.kizima hamileyim suan 🙂 sizin icinde hayirlisi olsun, Allah tez vakitte nasip etsin insallah💕

Ne kadar güzel, benim ilk olacak Allah nasip ederse :) Teşekkürler.
Hepsinde iğne ile mi hamilelik gerçekleşti peki?
Nasip olsun insallah💕
Yok hayir bi kez igne oldum. Kimyasal oldu. Onceki iki kizim ve simdi ki hamileligim kendiliginden oldu, ovulasyon takibi yaptim sadece

Doktor bana ağrı olması çok iyi Demişti çatladığına işaret. İnşallah tutar 🥰
İnşallah, çok teşekkür ediyorum. Bugün çok fazla kasık ağrım var; bel ağrım da var, sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum, çok yorgunum :/

Siz de mi çatlatma iğnesi yardımıyla hamile kaldınız?

İnşallah, çok teşekkür ediyorum. Bugün çok fazla kasık ağrım var; bel ağrım da var, sanki üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum, çok yorgunum :/

Siz de mi çatlatma iğnesi yardımıyla hamile kaldınız?
Aşılama ile ikizlerim oldu

Merhaba KK üyeleri, 5 günlük yumurta büyütücü ilaçtan sonra (Clomifen) ultrasonda 2 adet yumurtam tespit edildi :) Doktorum akşam saat 18:00 de iğneyi vurursun dedi, Fakat iğneyi yanlış vurmuşum :/ içinde sıvı olduğunu saat 20:00 da fark ettim ve hemen o anda tekrardan videolarda gösterildiği gibi karından iğnemi vurulmayı başardım. Doktor aynı gün ve bir sonraki gün ilişki olacak dedi.
İğne vurulma saatim (yani 2 saat geç olmak) sizce sorun olur mu? Bilen arkadaşlar acil dönüş yapabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler :))
Bencede sorunnolmaz değerlendirmelere devam edin gönlünüzü ferah tutun

Back
X