• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Üzülmeyin 🙏🏼
5 beta şüpheli demek
Genelde yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl olunuyor
14 günden 1-2 gün önce ya da sonra regl geldiği de oluyor ama en sık gün 14 gün
Doktorlar da genelde çatlamadan 14 gün sonrasını regl günü olarak baz alıyor
26 Kasım’da sabah iğne vurulmuştunuz
Yumurta tam zamanında çatladıysa 27 Kasım’da akşam çatlamıştır
Çoğunluk gibi çatladıktan 14 gün sonra regl olacaksanız beklenen regl tarihiniz 11 Aralık yani artık az kalmış
Salı günü aynı hastanede aynı saatte kan verin, inşallah artacaktır 🤲🏼
Benim tam 14. Günde regl gibi kan geldi ve bel ağrım çok fazla bunun sebebi nedir bende çatlatma iğnesi yaptırdım kafam çok Allah bullah bu tutunma şeyi mi yoksa değil mi bilmiyorum

Benim tam 14. Günde regl gibi kan geldi ve bel ağrım çok fazla bunun sebebi nedir bende çatlatma iğnesi yaptırdım kafam çok Allah bullah bu tutunma şeyi mi yoksa değil mi bilmiyorum

Ben yerleşme kanaması yaşamadım ama genelde reglden 3- 4 gün önce birkaç damla leke şeklinde oluyor ve maksimum 1- 2 gün sürüyor
Siz iğneyi hangi gün saat kaçta vuruldunuz
Kan ne zaman geldi, hala devam ediyor mu ve gelen miktar ne kadar

Hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir yıl olsun 2026 bu yıl ne yaptıysam olmadı hayırlısı böylemiş diyorum artık
Tertemiz bir tek çizgi çıktı benim de moralim bozuldu. Yine hamile olamadım. Bu ay hsg çektircem tüplerde de sıkıntı yoksa bu doktora gitme işini bırakıcam galiba. İki yumurtan var her şey çok güzel bu ay sen de hamilesin falan diye baya ümit verdiler sonuç hüsran

Eklentiler

• 1000233115.webp
    1000233115.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 3
Tertemiz bir tek çizgi çıktı benim de moralim bozuldu. Yine hamile olamadım. Bu ay hsg çektircem tüplerde de sıkıntı yoksa bu doktora gitme işini bırakıcam galiba. İki yumurtan var her şey çok güzel bu ay sen de hamilesin falan diye baya ümit verdiler sonuç hüsran
Bana kilodan dolayı da hamile kalamazsın dediler tüp mide ameliyatı olup 40 kilo verdim ama yine de tutmuyor son çare tüp bebeği deneyeceğim

Bana kilodan dolayı da hamile kalamazsın dediler tüp mide ameliyatı olup 40 kilo verdim ama yine de tutmuyor son çare tüp bebeği deneyeceğim
Ya ne kilolular hamile kalıyor. Ben anladım etrafımda prolaktini çok yüksek bi arkadaşım vardı çok zor önce onu düşürmemiz lazım dediler o düşmeden hamile kaldı. Bende güya bi sorun yok kalamadım. Acaba doktorlar gerçekten umut taciri mi bilemiyoruz. Çok kafaya takmaya başladım bir de doktora gittiğimden beri. Bi süre uzaklaşmak istiyorum galiba. Umarım tüm isteyenler çocuk sahibi olur

Back
X