• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle iğneden sonra hamilelik

Nasıl ya çatlamayı mı hesaplamak gerekiyormuş

Genelde çatlamadan 14 gün sonra regli olunuyor
12- 16 gün deniliyor fakat çoğunluk 14 gün sonra oluyor
İlaç kullandığınız ay reglinizi bu şekilde hesaplamanız gerekiyor, doktorlar da öyle yapıyor
Sizinle geçen de konuşmuştuk
Yumurtanız zamanında çatladıysa beklenen regliniz dündü tabii bazen iğneye rağmen yumurta 36 saatte çatlamıyor
Ben 4 kez iğne vuruldum, ilk iki iğnemde yumurta 36 saat sonra çatlamadı, daha geç çatladı
Siz zamanında çatladığına eminseniz ki hissetmiştiniz hamileyseniz kanda çıkar çünkü gününüz dündü
Bugün için kan vereceğim demiştiniz
Gidecek misiniz

Genelde çatlamadan 14 gün sonra regli olunuyor
12- 16 gün deniliyor fakat çoğunluk 14 gün sonra oluyor
İlaç kullandığınız ay reglinizi bu şekilde hesaplamanız gerekiyor, doktorlar da öyle yapıyor
Sizinle geçen de konuşmuştuk
Yumurtanız zamanında çatladıysa beklenen regliniz dündü tabii bazen iğneye rağmen yumurta 36 saatte çatlamıyor
Ben 4 kez iğne vuruldum, ilk iki iğnemde yumurta 36 saat sonra çatlamadı, daha geç çatladı
Siz zamanında çatladığına eminseniz ki hissetmiştiniz hamileyseniz kanda çıkar çünkü gününüz dündü
Bugün için kan vereceğim demiştiniz
Gidecek misiniz
Gitmeyi düşünüyorum ama birazda korkuyorum açıkçası negatif görmek biraz korkutuyor pazartesiye kadar beklesem mi diye düşünüyorum

Bekle canım birkaç gün daha
Belki yumurta tam 36 saatte çatlamadı o yüzden daha regli gününe var
Birkaç gün daha olmazsan doktora gidersin
Ya umudum kalmadı test aldım son kullanma tarihi gecmiş C de oluşan çizgi bile 2 dk sonra çıktı sinirden hülme krizlerine girdşm 😂

Back
X