Gebeliğe Hazırlık ovitrelle catlatma ignesi herkeste agri yaparmi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bu ay klomen+ovitrelle tedavisine başladım. Üç gün önce iğnemi yaptırdım. İlk günden sonra herhangi bir ağrım falan yok. Normal mi bu durum bilemedim. Birde benim doktorum klomen bittikten 5 gün sonra 1 kez baktı iğne gününü söyledi o kadar. Herkeste yumurta takibi bu şekilde mi oluyor acaba yoksa benim doktorum mu ilgisizdi

Benim de iğneden sonraki 10.günüm canım
Sen de mi 27 Ekimde iğne oldun?
Ben yarın yapıcam bakalım nolcak. Kızlar göğüslerim sızlıyor adet olmadan önce ağrırdı dokunamazdım şimdi sızlıyor acaba iğnenin mi etkisi var adetmi olucam offf
Valla canım ben vurunduktan bi kaç saat sonra kasıklarım ağrımaya başlamıştı. Benim Dr klomen den sonra bidaha çağırdı yumurta takibi yaptı iğneyi verdi bidaha çağırmadı hayırlısı olur inşallah

teşekkür ederim canım hayırlısı olur inşallah beklemek en zoru

Bir kere çağırması yetmiş demek yumurtanız büyümüş çok şükür. Defalarca gidip yumurta gelişmeyebilirdi de...
Beni de bir kere çağırdı, çok şükür gelişmişti yumurta hemen iğne günü verdi.

En yakın zamanda güzel haberleri alalım inşallah

Aynı zamanda olmusuz canımmıgnemızı :)

Merhaba adetleriniz düzenli mı.. öyleyse neden çatlatma iğnesi veriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…