Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ayın 25 de addet oldum hastaneye gittim ve bana kolomen verdi kulandim ve bugun igne yazdi ovitrelle yarin vurdurcam inşallah bakalim 3 ay icin de hamiş olmam lazim inşallah olurum rabbim tum isteynlere nasip ettsin bu söylediklerimi kulanip da hamile kalan oldu mu

Canım tebrik ederim dilerim gönlündekini versin Rabbim. Herhangi bir problem var mı sende ve ya eşinde

Canım sadece regl zamanını bekle Sakin ol oluyor bunlar normal

Canım hala iğne etkisi devam ediyor hiçbirşeye yorma bunları 14. Gün gerçek sonucunu öğreneceğiz

Canim bende bu ay asilama yaptirdim asilamanin 3 gününden itibaren dedigin gibi beyaz akintim bel agrim gogus hassasiyetim oldu kesin hamileyim dedim hatta burda LaRisaCca nin basinin etini yedim su varmiydi bu varmiydi diye ama adetime 3 gun kala asilamanjn 12. Gunu adet oldum. Ilk gebeligimdeki butun belirtileri yasadim bu asilamada. O belirtilere cok takilma ben artik vucuduma guvenmiyorum. Sadece dua et adet zamanini bekle

Biz bu ay hiç değerlendiremedik sadece 36 saat sonra 2 defa tek ilişki oldu o yüzden çok üzülmemeye çalışıyorum
Canim zaten yumurtayla sperm bulusup ask yasadikarsa isterse tek sefer iliskiye girsinler bebis olusur ona kafani yorma. Kismet meselesi

Yaaa şuan çok duygulandım Bu hormonlar beni mahfetti. Ne güzel insansın. Ben inanıyorum, sen de umudunu yitirme, vakit yakındır. Olmuyorsa güzelleşiyordur. Bak ben istedim bir göz Rabbim verdi iki göz
Uzme bebislerimizi annesi su an sen bu topikteki en buyuk umudumuzsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…