Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heyyyyy günaydııınnnnnn uyuyo musunuz hala ???? hadi bakalım kalkın da durum kritiği yapalım. Kim kaçıncı gününde neler oluyor anlatsın lütfen. Fit mutlu anne yine kayboldun sen :))
Günaydın canım. Ben bu ay normal denemedeyim. Ovulasyon yapmadım ama takvim de bugün yumurtlama günüm. Belirtiler de o yönde zaten. Bugünleri gün aşırı değerlendirmeye çalışıyorum. Bakalım ne olacak. Bu arada süt-maydanoz enfeksiyona çok iyi geldi canım. Çok sağol

Ne demek kuzum şifa olsun. Ben de hamile kalmadan bir önceki ay yapmıştım. Önerdiğim ve yapan herkes şifa gördüğünü söylüyor. Dilerim bu ay sana da faydası olur

Demi çok güzel bir sayfa kimse kimseyi tanımıyor ama herkes bir biri hakkında güzel dileklerde bulunup umut oluyor
Aynen öyle . Belki de yüzyüze gelmediğimiz birilerine derdimizi açmak daha kolay ve rahatlatıcı. Umuyorum herbirimizin güzel haberler verebildiği bir topic olmaya devam ederiz.

Aynen öyle . Belki de yüzyüze gelmediğimiz birilerine derdimizi açmak daha kolay ve rahatlatıcı. Umuyorum herbirimizin güzel haberler verebildiği bir topic olmaya devam ederiz.
Halen bir ümit bekliyorum canım aşılamanın 13.günü bitmek bilmeyen gaz sorunum var

Ben de iğnenin ilk 2 günü kasık agrıları yaşamıştım, son 2 gündür hiçbişe yok. Bakalım devamı nasıl olacak. Etkiler iğnenin 3. Gününde bitiyor muydu sizde de
Canım çatlatma iğnesinden sonraki 2-3 gün kasık ağrısı olması normaldir çünkü yumurta çatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…