Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bazen durum paylaşasım geliyoe ben kahve resmi atıyorum millet bebeğini atıyor sonra diyorum bana nasıl acıyolardır
Valla ben de öyle hissediyorum çoğu zaman. Bugün yine bebek de bebek bebek de bebek paylaşımları. Akşam üzeri üst komşunun sesini duydum merdivenlerde. Eşiyle birlikte bebeklerini seve seve çıkıyorlardı. Çocukta karşılık veriyor tabi gülüşmeler. Allah mesut etsin.
Çocuk gerçekten evin şenliği

Korkma canım kasık ağrısı rahim kaslara bası yapıyo genişlemek için ondan oluyo bel be bacak ağrısıda ona bağlıdır büyük ihtimalle

İnşallah öyle bir şeydir...
Bende regl olacak gibi ağrılarım.. aspirinde biraz korkutmuyır da değil.
Biran önce doktora görünsem.

Bizde evi alırken arabayı sattık sürekli araba balıyo ama para yok
Ah kuzum ya erkekler para işlerinde bi cacık değil. Senelerce çalışmış evlendiğimde kredi borcu vardı insan iki kuruş kenara atar tamam gez toz yaşa ama birikim de yap yahu

İnşallah öyle bir şeydir...
Bende regl olacak gibi ağrılarım.. aspirinde biraz korkutmuyır da değil.
Biran önce doktora görünsem.
Görün canım söyle olmadı ben kan sulandırıcı iğne kullanmak istiyorum de istersen bildiğim kadarıyla kanamaya neden olmuyo kanı sulandırmıyo 0.4 lük olanı ama bebeğin beslenmesi için yeterli bir doz diye biliyorum. Olmadı kendini iyi hissediceksen başka bir dr a daha git tabi maddiyatta önemli ama sen yeterki kendini huzurlu hisset. Kasıklarda o kasılma bildiğim kadarıyla normal benim hala sancı yapıyo

Yok malesef cuma günü alacağım pazar günü 15 i ya ozaman yaparım tabi ozaman kadar adet olmazsam adet olacak gibi karnimda agriyor
Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik sancısıdır
Hemen kavga edelim madem sonunda bu var
Bi yanım hep testte bir hata var diyor. Bu sabah belli olacak. Öyle birşey cidden varsa sizlere tiyo tiyo üstüne verecem
Versene ne duruyorsun
Ne izliyoruzzzz bakimm.
Sadakatsiz
Lari beni öldürecek Tlc ağır yaşamlar izliyorum
Ne dedin sen

Oyy benimkidee gidiiceekk birazdann

Hay allahimm sisman doktor ugruna yapma bunu

Hic sevmemm bilim kurgu
Daralirimm

Aay ortmenn hanimmm
Bende bana bişey katan içinde bilgi olan filmeleri seviyorum. Bazen bilim kurgu diyo izliyosun ne saçmalamış bunlar diyosun belgesel falan seviyorum yada komedi olucak bana

O b
O bebeğin sesi kokusu nasıl güzeldir insanlar anne baba olduktan sonra biz o yokken napıyormuşız ya gibi şeyler diyorlar biz eşimle edi büdü gibi kaldık öyle Rabbim onun yokluğla sınamasın beni napalım bekliyoruz kuzum birgün anne baba olmayı

Aminn canım Aminn

Hayırlısı olsun canım inşallah gebelik sancısıdır

Hemen kavga edelim madem sonunda bu var

Versene ne duruyorsun

Sadakatsiz

Ne dedin sen
1- Az ve çok uzun olmayan ve hard olmayan ilişki, ovülasyon gününü takip ederek sadece pikten 2-3 gün önce pik günü ve ertesi gün ve adete kadar ilişki yok. (Yani eğer bende gebelik varsa bu ay bunu bilerek yaptım, birşeyleri değiştirmem gerek diye düşündüğümde en basit bunu değiştirebileceğimi gördüm ve ilişki günlerini az tuttum ve eşimi uyardım sert bi cinsellik olmaması için) daha önceki aylarda ve yıllarda hep çok sık ve uzun en az 45 dk 1 saatlik ilişkiler oluyordu. Bu defa erken boşalmasını istedim. Bunu ilk defa yaptım, ve cinsellik istesemde o günden sonra ilişkiye girmedim.
Dahası var ama Devamı reklamlardan sonra
Zaten sabah test yaptığımda çizgi mezgi çıkacağını pek düşünmüyorum bu teorim çöp olacak. Biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…